Hur Ring Dell om tekniska problem på bärbara datorer

April 25

Hur Ring Dell om tekniska problem på bärbara datorer


En av de ledande tillverkare och försäljare av bärbara datorer i världen, erbjuder Dell en fullfjädrad kundsupport för en mängd olika kunder, inklusive hemanvändare, företag och IT-specialister. Någon regelbunden eller förlängd garanti berättigar dig till 24-timmars tillgång till Dells tekniska support för alla dina Dell laptop frågor.

Instruktioner

1 Gå runt dygnet teknisk support för din bärbara dator frågor på 877-293-1197. För snabbare service, få en expresskod från Dells webbplats. Observera att du måste gå till sidan med hjälp av Internet Explorer, eftersom platsen inte är kompatibel med andra webbläsare.

2 Ring 800-624-9896 för att få teknisk support och over-the-telefon diagnostik för laptop problem efter att garantin har gått ut. En $ 59 avgift kan sökas tjänst utanför garantin.

3 Få teknisk support internationellt när de reser eller vistas i något av de 80 länder i världen med Dells service- och supportställen. I avsnittet om Dells webbplats för kontaktinformation specifik till din destination "International Laptop Garanti Kontaktinformation".

Tips

  • Bläddra forum och hjälpsidor på webbplatsen för att avgöra din specifika dator problem och möjliga sätt att åtgärda det. Du kan hitta ditt svar här och spara en serviceavgift om garantin har gått ut.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com