Hur man använder Skype med en Panasonic P2

September 21

Skype är ett av de mest populära online Internetsamtal och webbkonferensleverantörer. Även om de flesta människor använder små Webbkameror när du använder Skype, kan du även använda en fullstor videokamera med ansökan. Om du äger en Panasonic P2-videokamera, kan du använda enheten för att strömma högkvalitativa Internetsamtal eller webbkonferenser. Konfigurera Panasonic P2-videokamera för att arbeta med Skype är lite svårare än att sätta upp en mer konventionell webbkamera. Uppgiften är dock något som de flesta människor kan åstadkomma på bara några minuter.

Instruktioner

1 Leta reda på videoutgången på din Panasonic P2-serien videokamera. Anslut Firewire eller USB-kabeln till videoutgången (beroende på modell P2 videokamera), anslut sedan den andra änden av kabeln till en ledig Firewire eller USB-port på din stationära eller bärbara dator.

2 Installera videoinspelningsinstallations CD i den optiska enheten på din dator. Vänta tills installationsguiden drivrutinen ska visas och klicka sedan på "Install" eller "Setup". Följ anvisningarna på skärmen för att installera video capture enhet programvara.

3 Anslut kompositvideokabeln till Panasonic P2 kameran och ansluta den andra änden av kabeln till videoingången på videoinsamlingsenhet. Om det behövs, anslut videoinspelning enheten till datorn via en brandvägg eller USB-kabel och vänta tills Windows att upptäcka och konfigurera enheten (om du använder en extern fånga enda enhet).

4 Slå på Panasonic P2-videokamera, starta sedan fånga programvara video du tidigare installerat. Se till att videon från P2 är synlig i inspelningsenhet programvara förhandsgranskningsfönster.

5 Starta Skype på din dator. Klicka på länken "Verktyg / Alternativ" på menyraden och klicka sedan på "Video Setting" i den vänstra rutan i fönstret.

6 Klicka på "Välj kamera" menyalternativet Markera sedan "Standardvideoenhet." Om du använder en extern USB-video capture enhet, välj "USB-enhet." Stäng "Options" fönstret. Du kan nu använda Panasonic P2 som standardvideoenheten i Skype.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com