Hur får Norton 360 gratis

February 26

Hur får Norton 360 gratis


Norton 360 en av många Norton-märkta produkter som tillverkats av Symantec. Det erbjuder realtid och on-demand skydd mot virus, spionprogram, trojaner och annan skadlig kod. Programvaran erbjuder även anti-phishing-skydd, brandväggsskydd, online lagring för säkerhetskopiering av viktiga filer och föräldrakontroll. Symantec erbjuder en gratis 30-dagars testversion av 360 Norton som kan laddas ner från Norton delen av Symantecs webbplats och låter dig bestämma om programmet är värt att köpa.

Instruktioner

1 Navigera till Norton 360 avsnitt av Symantec.com.

2 Klicka på "Free Trial" -knappen, klicka sedan på "Fortsätt" knappen på skärmen som visas.

3 Klicka på "Fortsätt" på "Varukorg" sida. Ange din faktureringsinformation i fälten till vänster på skärmen.

4 Ange din kredit- eller betalkort information i fälten till höger på skärmen. Klicka på "Bekräfta Order." Granska informationen på sidan som visas och klicka på "Complete din beställning."

5 Klicka på knappen "Ladda ner och installera" när "Starta nedladdning härifrån!" öppnas. Gör en kopia av din produktnyckel och följ sedan instruktionerna på skärmen för att hämta och installera Norton 360 för en gratis 30-dagars testversion.

Tips

  • Efter 30 dagar, om du inte avbryter försöket du debiteras det pris på produkten. Du välja bort denna avgift från sidan Mitt Norton Account.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com