Hur man hittar en Win98 lösenord

May 5

Hur man hittar en Win98 lösenord


Windows 98 är en äldre version av operativsystemet som finns på de flesta datorer, men som dess efterföljare, gör det du också ställa in flera användarnamn och lösenord. Om du förlorar ditt Windows 98 lösenord, är det lätt att återställa den till ett nytt lösenord så att du kan få åtkomst. Men om du verkligen behöver för att hitta den exakta, ursprungliga Windows 98 lösenord, måste du hämta och installera ett lösenord sprickbildning program som kan lokalisera den.

Instruktioner

Återställ Windows 98 Lösenord

1 Starta om datorn och tryck på "Esc" när du ser inloggningsskärmen.

2 Klicka på "Start" och sedan klicka på "Sök". Klicka på "Alla mappar och filer."

3 Skriv "PWL" i fältet och tryck på "Enter". Högerklicka på varje PWI filen och tryck på "Delete" -knappen. Starta om datorn igen. Ange ditt användarnamn när inloggningsskärmen visas, sedan ange ett nytt lösenord i lösenordsfältet, vilket kommer att sparas som ett nytt lösenord.

Återställa Windows 98 Lösenord

4 Hämta lösenord knakande programvara för Windows, såsom Ophcrack, Cain & Abel eller fönster Key. Klicka på "Installera" efter spara filen på din dator.

5 Öppna programmet och bläddra i huvudmenyn för Windows 98 användarnamn. Markera användarnamnet, klicka sedan på "Återställ".

6 Ge programmet upp till flera timmar för att hämta Windows 98 lösenord. Hur lång tid kommer att bero på längden och komplexiteten i ditt lösenord.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com