Lägga till låtar till en iPod utan att synkronisera den hela iTunes-biblioteket

May 19

Lägga till låtar till en iPod utan att synkronisera den hela iTunes-biblioteket


Medierna hanteringsprogram iTunes synkroniserar hela iTunes-biblioteket till din iPod som standard, men det är lätt åtgärdas om du vill vara mer selektiva. Du kan välja enskilda låtar i taget och sätta bara dessa filer på din iPod nästa gång du synkroniserar.

Instruktioner

1 Öppna iTunes, klicka på "Redigera" i menyraden och välj "Inställningar".

2 Klicka på ikonen "Devices", klicka sedan på "Förhindra iPods, iPhones och iPads synkroniseras automatiskt", så att intilliggande ruta markerad. Klicka på "OK."

3 Klicka på "Music" i menyn till vänster på iTunes för att visa iTunes-biblioteket. Klicka i rutorna bredvid någon och alla låtar du vill lägga till din iPod. Lämnar oönskade låtar okontrollerat.

4 Anslut din iPod till datorn med USB-kabeln som medföljde iPod. Vänta tills namnet på din iPod visas under "Enheter" rubriken i menyn till vänster.

5 Klicka på namnet på din iPod i menyn till vänster och klicka sedan på "Summary" fliken i huvudfönstret om det inte redan är markerad.

6 Rulla ned till avsnittet "Alternativ" och klicka på "Synkronisera endast markerade låtar och videor" så den intilliggande rutan är markerad, och klicka sedan på "Apply". ITunes synkroniserar omedelbart endast de valda låtar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com