Hur man byter 0 Kommentarer Med Lämna en kommentar i Blogspot

May 12

Blogger är en kostnadsfri blogging tjänst som gör att du enkelt skapa och hantera en blogg. Med Blogger, besökare har också möjlighet att lägga till kommentarer till dina sidor eller inlägg. Som standard visar Blogger en länk som läser "0 Comments" längst ner på bloggen; en besökare måste klicka på denna länk för att lägga till en kommentar. Om du hellre vill infoga en länk med ett mer pedagogiskt budskap - som "Lämna en kommentar" - längst ned i ditt inlägg, kan du göra det genom att ändra en rad HTML-kod i Blogger mallen redaktör.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och besök Blogger.com. Logga in på ditt Blogger-konto.

2 Klicka på "Inställningar" bredvid bloggen som du vill redigera på din Blogger-översikten.

3 Klicka på "Design" -fliken högst upp på sidan och sedan klicka på länken "Redigera HTML". Redigera mall fönster visas.

4 Sätt ett kryss i "Expand Widget mallar" kryssrutan överst på Redigera mall fönstret.

5 Tryck på "Ctrl" och "F" samtidigt på tangentbordet för att ta upp sökfunktion din webbläsares. Skriv följande kod i webbläsaren sökfältet för att hitta det i Redigeraren Mall:

<B: om dir = 'data: post.numComments == 1> 1 <data: top.commentLabel /> <b: annat /> <data: post.numComments /> <data: top.commentLabelPlural /> </ b: om>

6 Markera koden i Redigera mall fönstret och ta bort den. Skriv följande text i stället:

Lämna en kommentar

7 Klicka på "Spara mall" för att spara ändringarna. Klicka på "Visa blogg" för att se de ändringar som gjorts till din Blogger-blogg.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com