Hur man fixar en CIV4 Shader fel

February 17

Civilization 4 eller Civ4 officiellt titeln "Sid Meiers Civilization IV" är en tur-baserade strategi dataspel släpptes 2005 där spelaren bygger ett imperium från begränsade initiala resurser. En standard börjar fullängds spel i 4000 f.Kr. Som en enda nybyggare, kan du bygga en enda stad. Från den punkten, måste du utöka imperiet samtidigt som behandlar allierade och rivaliserande nationer. Dock har vissa användare stött på "last shader bibliotek fel" kritiskt fel. Du kan åtgärda felet genom att uppdatera eller installera den senaste versionen av DirectX.

Instruktioner

1 Gå till Microsofts webbplats och klicka på "Downloads" högst upp på sidan; Välj "Download Center." I sökrutan överst på sidan skriver "DirectX" och klicka på "Enter".

2 Sök efter "DirectX End-User Runtimes" i listan. Den senaste versionen, vid tidpunkten för denna skrift, är "DirectX End-User Runtimes (juni 2010)." Klicka på den för att nå nedladdningssidan.

3 Klicka på den stora "Download" för att påbörja nedladdningen. Välj platsen där du kommer att spara filen och dubbelklicka på den för att starta installationen.

4 Godkänn villkoren i licensavtalet genom att klicka på "Ja" och välj en plats där installatören kan extrahera filerna. När alla filer har extraherats, gå till den mappen och dubbelklicka på "DXSETUP.exe"

5 Acceptera licensavtalet, klicka på "Nästa" och installationen skulle börja. Klicka på "Avsluta" när installationen är över. Starta om datorn och starta spelet.

6 Installera CIV4 om du fortfarande får ett felmeddelande. De spelfiler har förvanskats.

Tips

  • Om du redan har DirectX installerad kommer installationspaketet uppdatera den.
  • Rensa upp datorn kan också hjälpa till med olika typer av fel i samband med virus eller ad-ware infektioner.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com