Hur man hittar din Yahoo e-postkonton

April 5

Det är inte ovanligt att e-postanvändare att glömma sitt lösenord, i synnerhet om det är ofta ändras. De flesta e-postanvändare sällan glömma sin e-postadress eller logga in ID. Om du har glömt ditt Yahoo e-postadress, kommer du inte att kunna logga in på ditt konto. Lyckligtvis finns det ett sätt för dig att bestämma din adress så att du kan hitta din e-postkonto och logga in.

Instruktioner

1 Besök Yahoo Mail ID hjälpcenter genom att gå till edit.yahoo.com/forgotroot. Välj "Jag har glömt mitt Yahoo ID."

2 Klicka på "Nästa" för att komma in i andra etappen av återhämtningsprocessen. Skriv din alternativa e-postadress. Detta är den alternativa e-postadress du angav när du registrerade dig för din Yahoo Mail-konto.

3 Skriv din födelsedatum, postnummer och hemland. Klicka på "Nästa". Systemet kommer att ge dig din Yahoo-ID. Återgå till huvud Yahoo hemsida och logga in med ditt Yahoo-ID och lösenord.

Tips

  • Om du behöver också att återställa ditt lösenord, kan du göra det efter att hitta din Yahoo-ID. Bara återåterhämtningssidan och välj "glömt mitt lösenord."
  • Om du inte vet din alternativa e-postadress, eller om du inte använder en när du registrerade dig för din Yahoo e-postkonto, du kommer inte att hitta din Yahoo-konto på nätet. Överväga att kontakta Yahoos kundvård avdelning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com