Betydelsen av bildtitel Taggar

October 11

Med bilder på din webbplats förbättrar upplevelsen för besökarna. Bilder kan förbättra innehållet på webbplatsen. Även om det inte krävs, kan bildrubriktaggar förbättra din webbplats samt, i synnerhet när det gäller marknadsföring och läsbarhet. Du måste använda rätt taggar för att få ut det mesta av bildrubriker.

Grunderna

En bild rubriktaggen är ett namn för en bild som du inkludera på din webbplats eller blogg. Titeln visas innan bilden har lästs in och kan visas på botten av bilden, beroende på hur du formaterar din kod. Vissa blogg och webbsidor programvaran innehåller mallar för att lägga till en bildtitel. Du kan också lägga till en bild titel till varje bild du laddar upp på din webbplats genom att inkludera en liten HTML-skript.

Läsekrets

Ibland kommer din webbplats eller blogg inte ladda alla bilder på sidan. Detta händer ofta om läsaren har en långsam Internet-anslutning eller ser på webbplatsen på en mobil enhet, till exempel en smartphone eller Tablet PC. Genom att inkludera en bild rubriktaggen, kommer användaren att se titeln i stället för bilden om webbplatsen har problem lastning. Detta kan se bättre sedan den röda "X" som verkar utan rubriktaggen på plats.

Sökmotorer

Placera en titel taggen på dina bilder kan förbättra din webbplats rankning med sökmotorer. Sökmotorer skicka virtuella spindlar att genomsöka din webbplats och leta efter innehåll. Att ha en välskriven bildrubriktaggen kan ge din webbplats mer innehåll. En bild rubriktaggen kan också göra det enkelt för foto sökmotorer att lokalisera och föreslå din bild, som kommer att länka tillbaka till din blogg eller hemsida.

tips

När du skapar en bild titel, omfattar söktermer som en läsare kan använda för att hitta din bild. Dessa söktermer, känd som sökord, är de ord som webbplatsen läsare in i en sökmotor. Till exempel, om du har ett husdjur-relaterade webbplats och ladda upp ett foto av en valp, kan du inkludera orden hund, valp, hund leksaker, eller gå ut med hunden i bilden titel.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com