Hur lägger jag till Road Runner Web Mail till Outlook?

May 21

Hur lägger jag till Road Runner Web Mail till Outlook?


Road Runner webbmailtjänst som tillhandahålls av Time Warner Cable är ett praktiskt verktyg för att komma åt din e-post på vägen, men ibland är det mer praktiskt att centralisera alla dina konton i en e-postklient. Du kan lägga till Road Runner konto till Outlook 2013 med hjälp av programmet "Lägg till nytt konto" guiden. Innan du börjar, samla din Time Warner Road Runner kontoinformation.

Instruktioner

1 Klicka på "File" fliken i Outlook att öppna filen gruppen, om det inte redan är öppet. Klicka på "Kontoinställningar" i Info-gruppen och välj "Kontoinställningar" igen på rullgardinsmenyn. Klicka på "Ny" på fliken E-post för att starta Lägg till nytt konto guiden.

2 Klicka på "Manuell inställning eller ytterligare servertyper" kryssrutan och klicka på "Nästa". Du måste använda en manuell konfiguration så att du kan mata in din Road Runner Webbmail informationen själv snarare än att förlita sig på Outlook för att räkna ut det.

3 Klicka på "POP eller IMAP" och välj "Nästa". Använd IMAP för att hämta e-post från Time Warner servrar. När du hämtar din e-post med IMAP, kopior av dina meddelanden kvar på servern så att du kan komma åt dem från flera enheter. Detta är det perfekta sättet att hämta webb post e-post i Outlook eftersom du kan även logga in på ditt Road Runner Web postkonto i din webbläsare för att läsa och svara på samma budskap snarare än att ha dem lagrade enbart i Outlook.

4 Ange ditt fullständiga namn i fältet "Ditt namn" -fältet. Detta är namnet människor ser när de får ett mail från dig.

5 Lägg din fullständiga Road Runner e-postadress i fältet E-postadress. Detta är den e-postadress du använder för att skicka och ta emot e-post i Road Runner Webbmail.

6 Klicka på "Konto-Typ" rutan och välj "IMAP." Enter "mail.twc.com" i både inkommande e-postserver och utgående e-postserver (SMTP) fält.

7 Klicka på "User Name" fältet under Inloggningsinformation rubrik och ange din fullständiga Road Runner e-postadress.

8 Ange ditt lösenord i fältet Lösenord och sedan placera en bock i "Kom ihåg lösenord" kryssrutan för att få Outlook spara ditt lösenord.

9 Klicka på "Testa kontoinställningar" för att kontrollera att kontot är korrekt konfigurerat. Outlook verifierar att du kan logga in på Road Runner-postserver och skickar ett testmeddelande. När testen är klar, klicka på "Nästa" och klicka sedan på "Finish" för att lägga din Road Runner webbmailkonto för Microsoft Outlook 2013.

Tips

  • Om du använder en dator som flera personer har tillgång till, lämna Kom ihåg lösenordet kryssrutan omarkerad så att bara du kan skicka och ta emot e-post från din Road Runner konto. Om du lämnar rutan tom, måste du ange ditt lösenord manuellt varje gång du skickar eller tar emot e-post.
  • E-postservern adresser du använder kan variera beroende på geografiskt läge. Om du anger "mail.twc.com" och får ett felmeddelande, besöka bostads Internet supportsajt Time Warner (länk i Resources), ange ditt postnummer i "Enter postnummer" fältet och följ länkarna för att erhålla alternativa serveradresser för ditt område.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com