Hur vill kolla SBC Global E-post

November 16

Hur vill kolla SBC Global e-post. Yahoo och SBC Global har gått samman för att skapa AT & T Yahoo !. Med denna sammanslagning, SBC globala användare har nu tillgång till alla aspekter av Yahoo !. SBC användare även möjlighet att logga in på Yahoo mail med en SBC Global adress. Kontrollera din SBC Global e-post genom att använda en POP e-postprogram eller via Internet.

Instruktioner

1 Hitta e-POP-programmet på skrivbordet eller i menyn "Start". Om du är omedvetna om vad en POP program, dessa är program som Windows Mail, Outlook eller Eudora.

2 Öppna programmet. När det är öppet, välj "E-postkonton" under menyn "Verktyg". Välj "Lägg till en ny e-post" alternativet och klicka sedan på "Nästa".

3 Ange din kontoinformation tillsammans med inställningarna som levereras till dig av SBC Global. Om du har förlorat dessa inställningar eller inte vet var man kan hitta dem, kontakta SBC kundsupport för att få rätt inställningar.

4 Testa din e-post genom att klicka på testknappen. Detta sänder ett testmeddelande till ditt konto för att kontrollera att du är ansluten till servern och att inställningarna är korrekta.

5 Välj "Finish" för att slutföra denna process. Detta stänger fönstret "Inställningar" och öppnar din inkorg.

6 Klicka på "Skicka och ta emot" för att kontrollera din e-post. Din e-post visas automatiskt i inkorgen. Dubbelklicka på e-postmeddelandet för att öppna och läsa den.

7 Kontrollera din e-post från en avlägsen plats. Med hjälp av en dator eller mobiltelefon webbläsare, gå till AT & T Yahoo! Mail. Logga in med ditt SBC Global e-postadress och lösenord. Du måste mata in ditt hela SBC Global adress i rutan Användarnamn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com