Billiga Bläck Alternatives

August 22

Billiga Bläck Alternatives


Bläckpatroner är en av de dyraste delarna av att äga en dator. Som bensin för din bil, kan billiga alternativ inte alltid vara en bra idé. Innan du beställer en off-varumärke bläck, göra vissa grundläggande forskning om vad som händer i bläck just din skrivare använder och vad tillverkaren föreslår. Du vill inte förstöra dina utskrifter eller själva skrivaren med billig bläck, så gör dina läxor först.

skrivaren

Om du fick en gratis eller nästan gratis skrivaren som en del av affären när du köpte din dator eller laptop, kommer du att kunna motivera att experimentera med billiga bläck alternativ. Om du investerat i en top-of-the-line laserskrivare, kanske du inte vill riskera att klistring upp med sämre bläck. Innan du låter dig förföras av löften om pengar sparas på bläck erbjudanden, bestämma hur mycket skrivaren är värt, både i återanskaffningsvärdet och krångel.

Kvalitetskontroll

Om du kör utkast endast personligt bruk, vill du inte utskriftskvaliteten i dokumenten lida på grund billiga bläck alternativ är alltför rinnande eller alltför tjock. Försök att se till att off-varumärket patronen och bläcket inuti är listade som kompatibla med din modell och märke av skrivare. För laserskrivare, söka efter billiga bläckpatroner alternativ som använder OEM (Original Equipment Manufacturer) patroner som har åter tillverkade för maskinen. Studera vikten av bläck som används för att se till att det kommer att producera samma kvalitet skrivaren ger med märkes bläck. Se också till att skrivaren inte är låst från att ta emot icke-OEM bläckpatroner.

Svart vs. Color Ink

Billiga bläck alternativ fungerar bättre för svart bläck än för färgpatroner. Färgbläck blandningar är mer komplex än du kanske förstår; skrivaren kanske inte fungerar bra med eftermarknaden färgbläck. Testa billigare alternativ omedelbart efter byte patronen. Om ersättnings bläcket inte kommer att fungera bra, kommer du vill veta direkt. Du kommer att kunna berätta genom att skriva ut ett fotografi av ett mänskligt ansikte. Hudtoner är alltid ett tecken på utskriftskvaliteten.

Cheap-Bläck Experiment

Beställ billiga bläckpatroner alternativ från ett par olika källor och växla dem i skrivaren. Utför en upplaga på minst 15 sidor på varje patron och jämföra kvaliteten på utskriften. Anteckna vilket alternativ bläck gav den bästa kvaliteten på utskriften. Om skrivaren börjar fel efter att du har börjat använda en billigare eller generiskt alternativ, avbryta dess användning och gå tillbaka till tillverkarens varumärke omedelbart. Du kanske kan ångra skadan. Om skrivaren inte känner igen att du har satt en bläckpatron, är det inte kompatibla. Försök inte att skriva ut med den patron installerad eller så kan du göra permanenta skador på skrivaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com