Röst-till-text transkription programvara

August 18

Röst-till-text transkription programvara


Det är ett program som kan konvertera din röst till text. Detta var ursprungligen avsedd att hjälpa handikappade samhället, men har också använts för att underlätta.

fönster

Som standard ger Windows i Hjälpmedels avsnittet möjligheten att använda röstigenkänning bara genom att inrätta en mikrofon och slå på tjänsten. Se avsnittet Resurser för ytterligare information om hur du konfigurerar och använder den här tjänsten.

fria program

Det finns också några bra program som du kan ladda ner och installera som ska användas för detta ändamål. CNET har en fin lista som levereras komplett med användar- och redaktör recensioner (se Resurser).

Köp ett program

Du kan få fler funktioner om du köper en top-of-the-line mjukvarulösning. De flesta röst mot text program har endast möjlighet att kontrollera dokument du skapar. Mer avancerad programvara kan också styra andra aspekter av datorn, som att öppna ett nytt program eller surfa på nätet. Avgöra vad dina behov är och se till att programvaran uppfyller dem.

överväganden

Missuppfattningen om hur du använder detta program är att det kommer att bli lättare än att skriva. Det finns många verbala kommandon för skiljetecken och redigering som du kommer att behöva lära sig att använda programvaran framgångsrikt


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com