Hur man säljer musik på webbplatser

March 24

Hur man säljer musik på webbplatser


Eftersom framgången för webb program som iTunes kan sälja musik på nätet vara ett attraktivt sätt för musiker att tjäna pengar och få sin musik ut till sina fans. Tack vare tillväxten av webb- och vissa program, sälja musik på nätet är inom räckhåll för många musiker. Om du har din egen musik och en webbplats, är det svåra över.

Instruktioner

1 Gör din musik digitalt. Konvertera en CD till digitalt format genom att använda ett program som iTunes eller Windows Media Player för att rippa låtar från CD-skivan till en MP3 eller annan ljudfil. Öppna programmet och placera CD-skivan i enheten. I Rip alternativet av programmet, markera alla filer och klicka på "Rip" -knappen. Filerna kommer att konverteras och sparas på hårddisken.

2 Lista musiken till salu på din webbplats. Registrera dig för ett PayPal-konto. Ett PayPal-konto kan webbplatser för att ta emot pengar på nätet. Gå till PayPals webbplats under ditt konto och under öppna tjänster väljer skapa "Köp nu" -knappen. Anpassa för att lista din musik, ange priset och lägga till skatteinformation, PayPal visar HTML-kod som kan kopieras till en webbplats. När någon köper musik, får du pengarna på ditt PayPal-konto och du får ett meddelande att leverera musiken.

3 Leverera musiken. Musiken kan skickas till köparen. Filen kan behöva komprimeras genom att använda ett program såsom Winzip för att göra den tillräckligt liten. Ett digitalt avgivningssystem kan också användas, men ett system kundvagn med denna funktion måste köpas. Dessa system är mycket komplicerade och en expert förmodligen behövs för att integrera den på din hemsida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com