Microsoft Outlook 2007 Tutorial

April 5

Microsoft Outlook 2007 Tutorial


Microsoft Outlook är en Personal Information Manager (PIM) program som innehåller en e-postklient, kalender funktionalitet och Contact Manager, och är utformad för att köras på Windows-datorer. Det var ursprungligen endast tillgänglig som en av komponenterna i Microsoft Office, men börjar med Outlook 2007, var det utsläppt som ett fristående paket. Inledningsvis fanns det också en version av Outlook för Macintosh (senare skyltas som Entourage att skilja den från Windows-program), samt en gratis "light" version (Outlook Express) som ingick i vissa versioner av Windows.

Instruktioner

1 Microsoft Outlook 2007 Tutorial

Installationsskivan

Sätt i skivan Office 2007 i datorn och låta autorun guiden att starta. Det kommer att uppmana dig att installera (eller avinstallera eller ominstallera) Office 2007 och ger dig möjlighet att installera endast vissa komponenter. I de flesta fall kommer en standardinstallation räcka, men hålla skivan till hands om du vill installera någon av de valfria komponenterna i framtiden.

2 Microsoft Outlook 2007 Tutorial

Ange din nyckel noggrant.

Ange aktiveringsnyckel som finns på fallet med den ursprungliga media, när det efterfrågas. För programvaran som ska registreras med Microsoft, är en Internet-anslutning krävs. När aktiveringsprocessen är klar, kan du börja konfigurera Outlook.

3 Konfigurera ditt e-postkonto genom att välja "Konton" under menyn "Verktyg". Fylla i fälten i guiden med din information och dina e-postinställningar, som kan fås från din ISP. När du har slutfört installationen av kontot, skicka några prov e-post och be om ett svar till fullo testa dina inställningar.

4 Anpassa verktygsfältet med kommandon som du använder mest. Genom att högerklicka på verktygsfältet Outlook och välja "Anpassa" kan du lägga till, flytta eller ta bort kommandoknapparna i verktygsfältet. Du kan även justera kolumnbredden i huvudfönstret genom att sätta markören på kolumn gränsen och använder du verktyget Ändra storlek (en korsformad ikon med pilar på var och en av de horisontella linjerna) för att anpassa bredden. Organisera dina sparade e-post genom att skapa mappar i den vänstra kolumnen för att lagra meddelanden för enkel hämtning.

5 Utforska några ytterligare funktionalitet genom att testa några av de avancerade funktioner som finns under menyn "Verktyg". Dessa inkluderar signaturer för utgående e-post, regler som kan filtrera inkommande e-post av ett antal användardefinierade kriterier, och möjligheten att redigera de sändande och mottagande scheman. Dessutom har du möjlighet att sortera dina meddelanden med någon av sina attribut, inklusive ämne, avsändare, datum för mottagande och prioritet.

Tips

  • Skapa skärmdumpar av dina inställningar om du måste konfigurera dem.
  • Säkerhetskopiera alltid din e-post (och andra viktiga) kataloger.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com