Min Life startar inte

October 3

Fujitsu Lifebook är en innovativ bärbar dator som kombinerar överkomliga med ett modernt utseende och kraftfulla datorer. Att veta hur fullt för att lösa eventuella problem din Lifebook möten är en viktig del av att bli informerade och befogenhet konsument. Även ett misslyckande att slå på alls kan verka som en katastrofal problem som skulle behöva bytas ut den bärbara datorn. Men orsaken till detta problem är ibland enkel --- det är väl värt mödan att prova några grundläggande felsökning hemma innan spendera pengar och tid på att få din bärbara dator på service.

Instruktioner

1 Anslut den medföljande nätadaptern från Life till ett eluttag så att batteriet laddas. Om batteriet är helt urladdat, Lifebook kommer inte att starta, så tillåter en stund för Life att ladda och försöka att driva på den igen. Det tar längre tid än några minuter för batteriet helt laddning, men vid det här laget bör ha åtminstone tillräckligt av en avgift för att driva på med nätadaptern fortfarande inkopplad.

2 Anslut nätadaptern till ett annat uttag för att säkerställa det första utloppet du försökte var inte en död. Om ett eluttag inte ger ström och Life batteri urladdas, kommer Life inte slås på. Det bästa sättet att testa detta är att ansluta adaptern till ett annat uttag och att ha en elektriker undersöka alla butiker som verkar vara död.

3 Byt Life batteri. Tryck på batteri spärren och ta bort det gamla batteriet, placera det nya batteriet i batterifacket och stänga locket tills spärren låser på plats. Se till att använda ett batteri som är kompatibel med din modell av Life --- använder ett inkompatibelt batteri kan skada din dator. Försök och slå på Life igen efter att ha installerat det nya batteriet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com