Hur man lämnar in en vuxen webbplats till DMOZ

September 3

Områden som anges i samhället underhållna DMOZ Open Directory projekt är representativa för de intressen användare. Vissa användarnas intressen kan vara sexuellt. Även om det är inget fel med bland vuxna webbplatser, kan de förolämpa vissa ODP tittare. DMOZ har skapat en viss kategori och en uppsättning regler som måste följas av alla som lämnar vuxna webbplatser och redaktörer som granskar dem.

Instruktioner

1 Ta reda på om platsen du vill skicka passar de allmänna riktlinjerna för den kategorin "vuxna". Att inkluderas temat på din webbplats måste presentera ett intresse för sex utan konstnärliga, litterära eller vetenskapliga värde, visa och beskriva nakenhet och könsorgan i en vällustig sätt eller visa sexuella handlingar på ett tydligt sätt designade för att underhålla publiken.

2 Lista webbplatser som inte innehåller sexuellt innehåll men har bannerannonser som länkar till vuxna webbplatser på ett annat än kategorin "vuxen" kategori. Men om din webbplats har sexuellt bilder, text eller reklam för sexleksaker, skicka det i kategorin "vuxna".

3 Skriv "Adult" eller sexuellt ord i DMOZ sökfältet för att hitta den allmänna kategori (se Resurser nedan). Denna kategori finns inte med på framsidan av DMOZ. Om du redan har mer specifika sökord för att beskriva din webbplats, såsom "vuxen bildgalleriet" eller "vuxen rollspel," skriver de i sökfältet för att ta dig till en djupare nivå kategori där du kan skicka in din webbplats.

4 Bläddra i katalogen som bäst passar din vuxna webbplats. Genomför en snabb sökning för att säkerställa att din webbplats inte redan är listad eller inte redan har lämnats in. Med vuxna webbplatser, är det troligt att en spegel eller en portal redan finns på DMOZ. En spegel webbplats är en webbplats med en annan webbadress, men som innehåller samma innehåll som din webbplats. En portal, i vuxen plats jargong innebär webbadressen är bara en dörr som tar dig till en annan explicit platser; portalen innehåller inte någon ursprungliga innehållet.

5 Klicka på "Föreslå URL" när du har hittat rätt underkategori för din webbplats. Fyll i formuläret utan att använda några synonymer för "vuxen", till exempel "XXX" eller "porr" eller nedsättande termer. Om du är osäker på om en term anses nedsättande, läsa riktlinjerna för vuxenplatsbeskrivningar. Det kan hittas i avsnitt DMOZ: s "Adult FAQ" (se Resurser nedan).

6 Korrekturläs din ansökan information ange en giltig e-postadress och klicka på "Skicka".

Tips

  • Undvika spam DMOZ genom du skickar din webbplats. Vuxna webbplatser ta lång tid att granska, som redaktörer måste se till att de villkor och innehåll ligger inom de strikta riktlinjer. Ha tålamod. Det kan ta några månader innan din webbplats accepteras eller förkastas.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com