Hur ladda upp bilder på Photobucket

May 31

Photobucket är en online-miljö som låter dig ladda upp dina digitala bilder för lagringsändamål eller för att dela. Processen att skapa din Photobucket konto är ganska lätt och uppladdning erfarenhet kommer att vara lika enkelt. Oavsett om du är i behov av en foto lagringsplats för webbsida foton eller hos en mer personlig karaktär, kan Photobucket ge dig en generös mängd fil lagringsutrymme gratis. Den inbyggda redigeringsverktyg kommer att bidra till att göra dina bilder det bästa de kan vara.

Instruktioner

1 Hur ladda upp bilder på Photobucket

Skapa ett Photobucket konto genom att skapa ett användarnamn och lösenord. För att göra detta gå till webbplatsen (se Resurser), flytta markören till början av sidan och klicka på "Gå med nu." Följ instruktionerna på nästa sida för att skapa ett nytt konto, och när du är klar, använd ditt användarnamn och lösenord för att logga in.

2 Leta upp bilder på din dator som du vill överföra till foto hinken. Att hålla bilder i samma mapp på datorns hårddisk kommer att möjliggöra enklare tillgång när man går igenom uppladdningsprocessen. Om dina bilder är ännu inte i digital form, kommer du inte att kunna ladda upp dem via din dator. De måste skannas för att placeras på din dators hårddisk.

3 Hur ladda upp bilder på Photobucket

Klicka på "Välj filer" knappen på din Photobucket konto hemsida. Ett nytt fönster öppnas och du kommer att kunna välja en bild att ladda upp till det nya kontot. Klicka på bilden och de webbplatser inbyggda uploader skickar dina foto till din Photobucket konto.

4 Hur ladda upp bilder på Photobucket


Välj en titel, tagg och beskrivning för uppladdade foto. När laddade kommer Photobucket uppmana dig att mata in denna information och du kan antingen lämna det tomt eller tillämpa etiketterna. När du är klar, klicka på "Spara" och fortsätta. Detta tar dig till ditt konto startskärm, där du kan se den nyligen uppladdade foto.

5 Fortsätta processen med andra bilder som du vill överföra till din Photobucket konto.

Tips

  • Du kan välja att göra separata mappar för dina bilder i din Photobucket konto för att skilja från olika platser och händelser.
  • Photobucket erbjuder nu en funktion för att ladda upp videor samt bilder, så att du fler fildelnings möjligheter för dina vänner och familj.
  • Du kan ge e-postlänkar till dina bilder, samt bädda in innehållet i dina webbsidor. Photobucket erbjuder HTML-koden för att göra webbsidor lätt och fotodelning erfarenhet användarvänligt.
  • Du kommer att behöva skriva ner ditt lösenord och förvara den på en säker plats eller du kommer inte att kunna logga in på ditt Photobucket konto.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com