Hur man ökar 8600 GTS

June 2

Hur man ökar 8600 GTS


Nvidias 8600 GTS grafikkort är en konsument-nivå spel kort som stöder både Direct X 9 och Direct X 10 arkitekturer. Med en klockfrekvens på 675 MHz och 256 MB DDR3 RAM, har detta grafikkort extra utrymme för måttlig överklockning. Mer kraftfull än 8600 GT, driver 8600 GTS GPU tillräckligt stabil på fabriksinställningarna för användare att manuellt justera både Core bussen och minnesbussen av kortet för att öka prestanda.

Instruktioner

1 Installera nTune på datorn. Gör detta genom att dubbelklicka på installationsikonen och följ instruktionerna på skärmen. Efter nTune har installerat, klicka på "Agree" för att acceptera licensavtalet för slutanvändare.

2 Klicka på "Performance" på "Välj en aktivitet" menyn till vänster på sidan. Under "Performance" välj "Justera GPU-inställningar."

3 Klicka på "Core Bus" reglaget och öka den med 10 MHz. Klicka på "Acceptera" för att verkställa ändringarna. Fortsätter att öka Core Bus med 10 MHz intervall tills nTune rapporterar att ändringarna inte kan göras eller systemet visar grafiskt instabilitet. Ett bra sätt att kontrollera stabiliteten är genom att köra 3D Mark 2006 eller senare versioner av denna testprogrammet. Om grafikkortet passerar benchmark-tester för varje ökning med 10 MHz, bör ditt kort vara tillräckligt stabil för att gå vidare till nästa steg.

4 Klicka på "Memory Bus" reglaget och öka den i steg 10 MHz. Klicka på "Acceptera" för att verkställa ändringarna. Fortsätter att öka minnesbussen med 10 MHz intervall tills du upplever grafisk instabilitet. Liksom tidigare kommer kör 3D Mark 2006 riktmärke program varje 10 MHz kan du testa hur hållbar din överklockning kommer att vara på lång sikt.

Tips

  • Överklockning dina 8600 GTS kan skada ditt grafikkort om bussen och Core hastigheter för högt inställd. När du fortsätter att öka reglagen på båda inställningarna, se till att du övervaka din GPU temperatur samt allmänna stabiliteten video för att undvika överhettning eller skador på din dator.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com