Hur man kopiera bilder i Photoshop

March 19

Hur man kopiera bilder i Photoshop


En fördel med att använda Adobe Photoshop är att du kan kopiera en bild från ett dokument och klistra in den nästan var som helst du behöver det, även i andra program. Om du vill kopiera en bild i Photoshop, behöver du en grundläggande förståelse för hur lager fungerar. Du bara kan kopiera en enskild bild om rätt lagret är markerat i din arbetsyta.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop-fil. Detta kan vara en standard .psd-fil eller något annat stöd bildfil (såsom .jpeg, .tif eller .gif).

2 Skanna "Lager" verktygsfönster (laster till höger på skärmen när du först öppna Photoshop) för att hitta det lager som innehåller den bild som du vill kopiera. Om du inte ser "Lager" fönstret, klicka på "Window" och sedan "Lager".

3 Välj det lager som innehåller bilden och tryck på "Ctrl-A" för att välja hela filen (eller canvas).

4 Klicka på "Ctrl-C" för att kopiera bilden till Urklipp. Tänk på att detta endast kommer att kopiera bilden som visas i det ena skiktet.

5 Gå till "Edit" och välj sedan "Kopiera sammanslagna" som en alternativ alternativ om du vill kopiera hela duken (fil) som du ser den på skärmen (genvägen är Shift-Ctrl-C). Detta kommer att ta en ögonblicksbild av varje skikt i din arbetsyta.

Tips

  • Du kan också dra och släppa bilder från din Photoshop arbetsytan till andra nya Photoshop-dokument. Kontrollera först att rätt lager är markerat som beskrivs i Steg 2. Klicka på "File" och sedan "Ny" för att skapa ett nytt dokument. Gå sedan till den ursprungliga filen och klicka, hålla och dra bilden till den nya filen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com