Hur man kopiera och klistra grafik från en webbplats i Vista

March 3

Om du någonsin snubblat på en trevlig bild eller grafik medan cruising på webben som du kan ha önskat att du visste hur man kopiera och klistra in den på ett bildredigeringsprogram (för att spara eller redigering). I Windows Vista och andra Windows-operativsystem, kopiera och klistra in grafik från webbsidor är en enkel operation. Webbläsare (t.ex. Internet Explorer och Firefox) förenkla den ännu mer med en lättåtkomlig kopia kommandot som finns på nästan alla webbilder.

Instruktioner

1 Högerklicka på den grafiska eller bild som du vill kopiera.

2 Välj "Kopiera" på snabbmenyn. I Firefox, välj "Kopiera bild." Bilden / grafik kommer nu att kopieras till Windows Urklipp.

3 Öppna Microsoft Word eller något bildredigeringsprogram och tryck på "Ctrl + V" på tangentbordet för att klistra in bilden från Urklipp. Bilden kommer nu att klistra in i din bildredigerare (eller Microsoft Word) för redigering eller spara på din dator.

Tips

  • Innan du laddar ner bilder från webben är det viktigt att du förstår digitala lagar bild upphovsrätt. Om du helt enkelt ladda ner en bild för eget bruk, är det oftast tillåtet. Men om du tänker använda en bild för något annat än att du behöver ägarens tillstånd. Det är alltid bäst att kolla med ägaren innan du använder en bild från webben. Se resurs nedan för mer information om digitala bildrättigheter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com