Hur man spela över en CD RW

February 27

Hur man spela över en CD RW


Spela över en CD-RW är ett bra sätt att säkert och tillförlitligt lagra data som ständigt måste uppdateras eller ändras. En stor förbättring jämfört med grundläggande CD-R-teknik, CD-RW-skivor är återskrivbara skivor som tillåter användare att lagra data på skivorna som om de vore hårddiskar eller andra lagringsmedia. Att sätta information om dessa skivor är ett praktiskt sätt att säkerhetskopiera din dator, genom att kopiera dina adresser, kontakter eller bilder på CD-RW rätt över den gamla informationen.

Instruktioner

1 Sätt i CD-RW i CD-RW-enhet. Öppna en skivbränning eller data backup program.

2 Ladda information, musik, data eller bilder i skiv brinnande området. Fyll inte mer data än skivan kan hålla ett belopp som skiljer sig från skiva till skiva.

3 Stänga alla andra program innan bränna skivan, särskilt program som kräver stora mängder systemminne och bearbetningskapacitet, eftersom de kan orsaka skador och problem med CD-bränning processen.

4 Justera brinnande programmets preferenser och inställningar så att den inspelningsbara CD-skivan inte är låst och att skivan är inställd för att bränna på snabbaste inställningen, vanligtvis något lägre än den maximala hastigheten. Ställ bränningsprocessen för att möjliggöra framtida återbränning; annars kan skivan vara permanent brännas i sin nya konfigurationsinformation. Namnge skivan om du så önskar.

5 Starta brännsekvensen. Kontrollera CD-skivan genom att sätta in den i datorn igen efter att den matas ut och få tillgång till information för att säkerställa att bränningen har slutförts.

Tips

  • CD-RW-skivor är ett utmärkt medium för att säkerhetskopiera mindre filer som låg kvalitet bilder, Word-dokument, kontakter, databaser och e-post. De är inte särskilt effektiva för lagring av stora projekt och informationstyper såsom ljudinspelningar, ljudredigeringsprojekt, filmer, film redigera filer, fotografier av hög kvalitet och fotoredigeringsprojekt, eftersom dessa filer är så stora att de skulle kräva många CD-RW-skivor och en DVD eller en extern hårddisk skulle vara mer praktiskt.
  • Avbryt aldrig en CD-RW-bränningen, eftersom detta kan orsaka alla de tidigare och nya data på en skiva för att skadas och kan även leda till att skivan själv att bli totalförstörd.
  • Kontrollera listan över data som skrivs till CD-RW för att se till att du sparar varje önskad data som ursprungligen var på skivan och inte skriva om hela skivan om det är din avsikt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com