Hur Ändra webbhotell företag

March 29

Hur Ändra webbhotell företag


Du kan välja att byta webbhotell företag av flera skäl, bland annat pris, prestanda eller behöver en högre nivå av webbhotell kapacitet för ett företag. Webbplatser som Webhostinglist.com, Webhostingchoice.com och Top10webhostingsite.com erbjuda en lista över webbvärdar och recensioner från kunder (se Resurser.) Det är viktigt att forsknings Webbhotell och vara beredd innan du byter webbhotell företag för att säkerställa minsta ner tid för din webbplats.

Instruktioner

1 Jämför Webbhotell företag innan du byter. Titta på priset, lagringsutrymme och extra fördelar, såsom reklam för din webbplats.

2 Köp dig nya webbplats från webbhotell en månad innan du stänger det andra kontot. Processen att ändra Webbhotell företag tar tid, så tillåter dig själv gott om tid att skapa och publicera din webbplats.

3 Spara kopior av dina nuvarande webbsidor på en CD. Klicka på "Download" i filhanteraren och spara varje webbsida på din webbplats på en CD.

4 Välj en värd som är kompatibel med din nuvarande skript och moduler genom att titta på funktioner som är tillgängliga. Granska paketen Web värdföretag erbjuder, såsom hem och företag. Välj paketet anbuden de funktioner du behöver.

5 Registrera med den nya webbhotell webbplats. Ange ditt domännamn och importera den till den nya webbplatsen. Detta ingår i registreringsprocessen. Se till att du ger information om din nya webbhotell till din domänregistrering webbplats.

6 Ladda upp dina sparade webbsidor från din CD till den nya webbhotell webbplats. Gå igenom sidorna och se till att överföringen var framgångsrik. Starta din webbplats med den nya webbhotell.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com