Hur fixar Windows Search Application

April 10

Windows Search är ett Microsoft-program som utvidgar inbyggda sökfunktioner i Windows operativsystem. Även om Windows Search ger dig större kontroll över dina sökningar, ibland Windows Search inte kommer att återvända sökresultat. Om Windows Search inte ger resultat när du söker efter en fil eller mapp, är det möjligt att du har konfigurerat Windows Search felaktigt eller behöver uppdatera programmet.

Instruktioner

1 Navigera till den mapp som du inte kan söka med Windows Search, högerklicka på mappen och välj "Egenskaper". Klicka på fliken "Säkerhet" i "Properties" fönstret.

2 Klicka på knappen "Redigera" om "Grupp- eller användarnamn" inte innehåller ordet "SYSTEM." Klicka på "Lägg till" i "Behörigheter" fönster som öppnas.

3 Skriv in ordet "system" i textrutan nedan "Ange de objektnamn som ska väljas." Tryck på knappen "Kontrollera namn". Välj "SYSTEM" i "Matchnings namn" rutan och klicka på "OK". Fortsätt till nästa steg om Windows Search fortfarande inte efter att du har ändrat säkerhetsinställningarna.

4 Klicka på "Start" och välj "Alla program" och klicka på "Windows Update." Klicka på "Sök efter uppdateringar." Windows söker på Internet efter uppdateringar tillgängliga för din dator, inklusive eventuella uppdateringar för Windows Search. Klicka för att placera en bock bredvid de uppdateringar du vill installera, och klicka på "OK". Fortsätt till nästa steg om Windows Search fortfarande misslyckas.

5 Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen." Klicka på "Avinstallera ett program" under "Program." Klicka på "Windows Search" i listan över program och klicka på "Avinstallera".

6 Gå till nedladdningssidan för Microsoft Search (se Resurser.) Ladda ner och installera rätt version av Microsoft Search för operativsystemet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com