Hur man ändra en vattenstämpel

April 17

Hur man ändra en vattenstämpel


Vattenstämplar tillsätts ofta till handlingar att avskräcka andra från att hävda äganderätt till det ursprungliga materialet. Du kanske behöver ändra en befintlig vattenstämpel att införliva en ny eller mer aktuell logotyp, eller för att du av misstag slutade en viktig detalj. Ersätter en befintlig vattenstämpel tar bara några minuter i ett ordbehandlingsprogram som Microsoft Word och Openoffice Writer, eller glida program som PowerPoint. Processen liknar lägga vattenstämplar för första gången.

Instruktioner

Microsoft Word

1 Gå till Word-dokument med vattenstämpel som du vill ersätta.

2 Välj "Sidlayout" -fliken och klicka på "Watermark" från "Sidbakgrund" grupp.

3 Markera den nya vattenstämpel som du vill använda. För att ändra en anpassad vattenstämpel, väljer "Anpassad vattenstämpel." Den tryckta Watermark dialogrutan öppnas och visar den aktuella vattenstämpeln för dokumentet.

4 Klicka på "Välj bild" -knappen bredvid "Bild vattenstämpel" för att växla till en annan bild. "Infoga bild" öppnas. Dubbelklicka på ersättnings bilden. För att ändra en text vattenstämpel, klicka på "Text vattenstämpel" alternativet. Välj en annan text från "Text" i listan och klicka på "OK". Den befintliga vattenstämpel ersätts.

Openoffice Writer

5 Öppna dokumentet som innehåller vattenstämpel som du vill ändra.

6 Välj "Format" och "sida". "Sida Stil: Standard" öppnas. Klicka på "bakgrund" -fliken. Den "Graphic" är markerat under "As" och befintliga vattenstämpel visas i en förhandsgranskning till höger.

7 Klicka på "Bläddra" -knappen för att ändra vattenstämpeln. Detta öppnar "Hitta grafik" i dialogrutan. Dubbelklicka på den nya bilden som du vill använda. Du omdirigeras till "Sida Stil: Standard" i dialogrutan.

8 Välj "Position" under "Typ" och välj det område där du vill att uppdaterade vattenstämpel att gå. Klicka på "OK."

PowerPoint

9 Gå till PowerPoint med vattenstämpel som du vill ersätta.

10 Välj "Design" -fliken. Klicka på "Bakgrund Styles" och "Format Bakgrund" från "Background" grupp. Format Bakgrund öppnas.

11 Välj kategorin "Fill". Välj "Picture eller textur fyllning" alternativet. Klicka på "File" för att öppna "Infoga bild" i dialogrutan. Dubbelklicka ersättningsvattenstämpel som du vill använda. Du omdirigeras till "Format Bakgrund" i dialogrutan.

12 Flytta "Öppenhet" reglaget längst ned i dialogrutan insyn du vill ställa in. Avmarkera "Tile bild som en struktur." Klicka på "Apply All" och "Close".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com