Hur man kan förbättra din svaghet

April 9

Under anställningsintervjuer är kandidater ibland ombedd att förklara på sina svagheter. Några naivt tillstånd "ingen" eller tillhandahålla en banalt svar, men i verkligheten, alla har svagheter. Människor, trots allt, är långt ifrån perfekt. Men istället för att älta, eller känner begränsas av dessa brister, engagera sig för att göra förbättringar, med start idag.

Instruktioner

1 Reflektera över dina personliga svagheter och vara ärlig mot dig själv. Prata med nära vänner och familjemedlemmar för att bättre förstå dina svagheter och be deras råd om hur man kan förbättra. Som ordspråket säger: Det första steget för att lösa problemet är att erkänna att du har ett. Eftersom företagens konsult Jim Taylor säger: "Utan erkännande av svagheter finns det ingen möjlighet till förändring."

2 Sammanfatta den information som du fått via din egen självreflektion och information från dina nära och kära. Lista din svaghet på ett papper eller ett kalkylprogram.

3 Skapa en särskild handlingsplan för att ta itu med varje svaghet i listan. Till exempel, om förhalning eller sent är bland de svagheter, kan en punkt på din handlingsplan är att upprätta ett skriftligt schema för varje dag i ett datorprogram som innehåller påminnelser.

4 Hitta alternativ som kommer att hjälpa avstånd din från vart och ett av de brister som du har identifierat. Till exempel, om en av dina svagheter äter alltför många choklad bon-bons, hitta en söt men hälsosamt alternativ som körsbär att äta när suget slår dig.

5 Engagera sig för att efter varje detalj av din handlingsplan konsekvent. Behåll ditt självförtroende och fokus när du går ombord på denna resa. Belöna dig själv när du möter varje mål eller avsluta varje uppgift.

Tips

  • Besök en kurator eller motiverande tränare som specialiserat sig på att ta itu med de brister som du har listat --- särskilt om de är allvarliga eller beroendeframkallande. En utbildad professionell kan hjälpa dig att få till hjärtat av frågan och ge dig råd om hur man ska hantera det.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com