Hur man gör video från min domän Inbäddningsbar på Facebook

June 27

Ladda upp en video till en offentlig katalog på din webbserver och låt dina vänner se när du bädda in den i en Facebook-inlägg med "Länkar" -funktionen. När du har överfört videon på din webbplats och testat den att se till att det spelar, fästa videon webbadress till din Facebook-inlägg bäddar in videon i meddelandet för lätt att spela. Detta är inte samma sak som att ladda upp en video direkt till Facebook. Uppladdning till Facebook är inte nödvändigt om du bara vill bädda in video i ett meddelande.

Instruktioner

1 Logga in på ditt webbhotell och öppna filhanteraren ansökan. Navigera till din hemkatalog, där de flesta av dina webbsidor lagras. Klicka på "Ladda upp" i filhanteraren.

2 Bläddra datorns hårddisk för video du vill bädda in i en Facebook-inlägg. Markera filen och ladda upp den till din webbserver. När överföringen är klar klickar du på namnet på videon i filhanteraren. Välj "Visa" för att spela upp videon i en ny flik eller fönster och kontrollera att den spelas upp korrekt.

3 Bläddra till Facebook.com och logga in på ditt konto.

4 Klicka på "Link" knappen ovanför din Facebook-nyhetsflöde. Högerklicka inom det område som visas och välj "Klistra in" för att klistra in video i, klicka sedan på "Anslut". Använd inte "Video" -knappen - är detta alternativ reserverad för när du verkligen vill ladda upp en video till Facebook snarare än att bädda in en länk i ett meddelande post.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com