Lista Fördelar och nackdelar med Oracle Database 11g

March 14

Oracle Database 11g är en databas program som tillhandahålls av Oracle avsedd för yrkesmässig användning. Oracle Database erbjuder företag vissa funktioner som inte finns i andra program. Innan du investerar i denna lösning för din verksamhet, bör du också överväga några av de nackdelar som du kan ha att göra med.

kundanpassade applikationer

En av de potentiella fördelarna med att använda Oracle Database 11g är att det kan hjälpa dig att skapa anpassade databasapplikationer. Istället för att få en standardiserad databasprogram ur lådan får du ett program som kan anpassas efter dina behov. Detta gör det möjligt att skapa en databas som bara har de funktioner du behöver. Det ger dig också möjlighet att eliminera alla onödiga funktioner i databasen program för din verksamhet. Den använder öppna standarder källa industrin för att hjälpa dig har funktioner gjorts speciellt för din verksamhet.

Data Mining

Oracle Database 11g hjälper också till med data mining. Denna databasprogram gör det möjligt att hitta relationer i data som annars skulle vara svårt att hitta på egen hand. Om du arbetar med en stor mängd data på en regelbunden basis, kan detta hjälpa dig att spara tid och hitta relationer du behöver i dessa uppgifter. Den har också förmågan att upptäcka mönster i data över tiden.

Kostar

En av de potentiella nackdelarna med att använda Oracle Database 11g är kostnaden. När du investerar i denna typ av programvara för databashantering, måste du betala en avgift för användning av programmet. Om du planerar att använda programmet på flera datorer, måste du köpa licenser för varje dator som du använder den. Om du planerar att göra programmet tillgängligt på många datorer, kan dessa kostnader verkligen lägga upp.

Inlärningskurva

En annan potentiell nackdel med att använda Oracle Database 11g är att det finns en inlärningskurva inblandade. Detta är inte något som du kan plocka upp på en kort tid, om du inte är bekant med den till att börja med. Du kan behöva anlita en professionell för att hjälpa dig att få programmet inrättas och anpassas för att passa. Vid denna punkt, kan du behöva öva med Oracle Database 11g innan det blir enkelt att använda.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com