Hur du ändrar Windows-produktnyckel på datorn

March 17

Hur du ändrar Windows-produktnyckel på datorn


Windows produktnyckel paras med ditt exemplar av Windows operativsystem hjälper till att identifiera datorns mjukvara och ser till att datorn använder äkta programvara från Microsoft. När du installerar operativsystemet efter hårdvarufel, eller när programvaran inte en valideringskontroll, är det nödvändigt att köpa en ny produktnyckel och ändra Windows-produktnyckel på datorn. Microsoft gör denna process enkelt, så att du kommer att ha tillgång till äkta programvara och att du kommer att få full nytta av en validerad installation.

Instruktioner

Ändra Windows produktnyckel i Windows XP

1 Öppna din webbläsare och navigera till "Äkta programvara från Microsoft" för att ladda ner Windows Product Key Update Tool. Klicka på "Download" knappen för verktyget och välj "Kör" när webbläsaren börjar ladda Windows Product Key Update Tool.

2 Ange den nya Windows-produktnyckel för Windows XP i fem åtskilda inmatningsfält i "Update Tool" som omedelbart. Dubbelkolla din produktnyckel för tryckfel och klicka på "Nästa" för att fortsätta.

3 Placera en bock bredvid "Starta nu" om du vill att datorn ska starta och tillämpa ändringarna direkt. Klicka på "Finish" för att starta om datorn och tillämpa de nya inställningarna.

Ändra produktnyckeln Windows i Windows Vista och Windows 7

4 Klicka på Windows "Pearl" för att öppna "Start" -menyn i Windows Vista och Windows 7. Högerklicka på "Dator" från menyn för att öppna den sammanhangsberoende menyn. Klicka på "Egenskaper" för att öppna "Dator egenskaper" panel.

5 Klicka på "Change Product Key" längst ned i "Windows egenskaper" panel. Klicka på "Fortsätt" för att tillåta åtkomst (om du har Windows Vista eller Windows 7 UAC aktiverat på datorn).

6 Skriv in det nya Windows-produktnyckel för Windows Vista eller Windows 7 i textinmatningsfältet. Kontrollera över ditt bidrag för tryckfel och klicka på "Nästa" för att fortsätta. Den nya produktnyckeln appliceras automatiskt så att du kan aktivera ditt exemplar av Microsoft Windows-operativsystemet.

Tips

  • Kom ihåg att aktivera ditt exemplar av Windows när du har installerat en ny produktnyckel på ditt system. Detta gör det möjligt att verifiera ditt exemplar av Windows-operativsystemet och ger dig tillgång till nedladdningar och funktioner som är tillgängliga för certifierade, äkta programvara från Microsoft.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com