Hur tar jag en Microsoft Word-dokument och sätta den på webben

February 28

Du har skapat ditt Word-dokument och är redo att dela den på webben. Du kan länka din Word-dokument på webbsidan, tillåter människor att klicka på länken, få tillgång till sida, skriva ut och spara den. Så länge dina läsare har Word, bör dokumentet öppnas utan problem. Formateringen kan ändras, men om läsaren inte har de teckensnitt du använde. Om du skapar ett Word-dokument för webben, försök att hålla sig till standardtypsnitt. För läsare utan ord, eller att hålla din formatering intakt, du kan spara dokumentet som en Portable Document Format (PDF-fil).

Instruktioner

Länk dokument till befintliga webbplats i Anteckningar

1 Skapa dina dokument i Microsoft Office Word. Spara filen, anteckna filnamnet och stäng den. Om du har en befintlig webbsida (HTML-fil) på datorn, spara Word-dokument i samma mapp som HTML-filen.

2 Använd en textredigerare (till exempel Anteckningar) för att öppna HTML-filen på din dator.

3 Placera markören där du vill att Word-dokument länken ska visas och skriver följande: <a href="document.doc."> Word-dokument </a>

4 Ersätt "Dokument.doc" med det verkliga filnamnet, och "Word-dokument" med text av ditt val.

5 Spara HTML-filen med tillägget .html eller .htm och stänga den.

Att sätta dokument på webben

6 Registrera dig för ett gratis webbhotell konto via 000webhost.com. Webbhotell plan kommer med en gratis webbadress. Ange domännamnet (URL) som du vill använda och hålla ditt användarnamn och lösenord till hands.

7 Logga in på ditt konto och klicka på "Gå till CPanel" under "Lista över dina domäner."

8 Gå till "En annan Filhanteraren" i avsnittet "Files" och använda den för att publicera din hemsida på Internet. Filhanteraren öppnas i ett separat fönster.

9 Dubbelklicka på "public_html" -mappen, så att dina filer kommer att ladda upp här. Filer som placeras i "public_html" kommer att synas på webben.

10 Klicka på "Ladda upp fil" i den vänstra rutan och tryck sedan på "Bläddra". Navigera till hitta Word-dokument på datorn och dubbelklicka på den. Klicka på "OK." Genom att trycka på "OK" sätter Word-fil på webben.

11 Klicka på "Ladda upp fil" och "Bläddra." Nu går du för att hitta HTML-filen på din dator och dubbelklicka på den. Tryck på "OK" för att uttrycka det på nätet också. (Det är viktigt att läsa HTML-filen på webben också, eftersom det innehåller en länk till Word-dokument.) Du kommer nu att se både HTML-filen och Word-dokument i "public_html" -mappen, så att du vet att de överförts till banan framgångsrikt.

Tips

  • Om du använder Microsoft Word 2007, spara den som en "Word 97-2003 Dokument" innan den släpps ut på nätet. På så sätt kan användare med tidigare versioner av Word fortfarande att kunna öppna filen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com