Hur man kan blockera ett inkommande e-post

March 8

Hur man kan blockera ett inkommande e-post


Många människor har kommit att förlita sig på enkelhet och effektivitet i e-post för att bedriva sin professionella och personliga affärer. Email tillåter användare att snabbt skicka och ta emot information som behövs, samt att utbyta tankar, planer och uppdateringar. Vissa användare blir frustrerade när de får e-post från oönskade källor. De kan känna att avsändarens e-post dränera sin tid eller störa dem i onödan. Många e-postprogram idag erbjuder sina kunder möjlighet att blockera oönskade e-postmeddelanden. "Block" eller "filter" på ett e-postprogram kommer att hindra e-post från att någonsin komma in i inkorgen.

Instruktioner

Filter i Gmail

1 Klicka på rutan bredvid en oönskad meddelande som trädde inkorgen.

2 Klicka på "Åtgärder" på e-verktygsfältet och klicka på "Filtrera meddelanden som dessa" -knappen. En "Skapa ett filter" sidan visas.

3 Blockera meddelanden från e-post avsändare eller annan e-post med angivet innehåll genom att fylla i fälten på den här sidan. Notera vilka e-postmeddelanden i Gmail kommer att filtrera i framtiden genom att begära att Gmail blockera e-post från angivna e-postadresser, e-post med specificerade ämnesrader, e-post som innehåller vissa ord, e-post som utesluter vissa ord eller e-post med bilagor. Klicka på "Nästa steg".

4 Klicka på rutan bredvid den åtgärd som du vill att Gmail-filter för att ta. Alternativen är att flytta e-post till en vald mapp / märkning (välj etiketten), markera den som läst, ta bort e-post eller markera den med en stjärna. Klicka på "Skapa filter".

Filter i Hotmail

5 Öppna Hotmail-inkorg och klicka på "Alternativ" i övre högra hörnet. Klicka på "Fler alternativ" från rullgardinsmenyn.

6 Välj "Filter och rapportering" alternativet.

7 Hitta alternativet "Välj filternivå du vill använda för inkommande meddelanden". Klicka på "Exclusive". Exclusive filter ger den högsta nivån av filtrering i Hotmail. Användaren kan blockera alla e-postmeddelanden som inte härrör från användarens godkända kontakter eller tidigare noterade betrodda avsändare.

Filter med Yahoo!

8 Öppna Yahoo inkorg. Klicka på knappen "Alternativ" i övre högra hörnet på sidan. Välj "Mail Options" från rullgardinsmenyn.

9 Klicka på Spam knappen uppe till vänster på sidan. Markera kryssrutan bredvid "automatiskt skicka misstänkt spam till min skräppostmapp alternativ". Klicka på "Spara ändringar".

10 Återgå till Yahoo inkorg. Markera rutan till vänster om oönskade budskap som kommer in i inkorgen. Du kan klicka på antingen före eller efter att ha öppnat meddelandet. Klicka på "Spam" knappen på inkorgen verktygsfält. Detta markerar meddelandet som skräppost och i framtiden kommer Yahoo! S Spamguard blockera meddelandet och omedelbart skicka det till skräppostmappen.

Tips

  • I Hotmail-programmet, notera, i utgående e-post, om du vill ta mottagaren som en "säker avsändare." Hotmail exklusiva filtret inte blockera dessa mottagarnas e-post från inkorgen i framtiden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com