Hur man gör en programgruppen i PDW VB6

July 11

Visual Basic (VB) 6 Program Group är en funktion inom paketering och distribution Wizard, som hjälper dig att skapa ett installationspaket för användare att distribuera VB program du utvecklas. Guiden skapar en Start-menyn objekt av din programvara och programgruppen funktionen kan du redigera information om att Start-menyn objekt. Guiden har ett grafiskt gränssnitt och är enkel och direkt. Nybörjare såväl som erfarna VB utvecklare kan använda den för att lägga sista handen på sina programvarupaket.

Instruktioner

1 Välj "paketering och distribution Wizard" från Microsoft Visual 6,0 Startmenyn.

2 Välj ditt projekt under "Select Project" -menyn. Klicka på ikonen "Project".

3 Välj "Standard Setup Project."

4 Välj var du vill att paketet supportfiler som ska installeras. Tryck på "Nästa" om standard fungerar för dig.

5 Tryck på "Nästa" för att inkludera alla de visade filerna i paketet. Om det finns en fil som inte är tänkt att vara där, de-kontrollera det och tryck sedan på "Nästa".

6 Välj vilken cab-fil alternativet fungerar för din ansökan. Hytten alternativ multipel är för distribution via CD-skivor och enda hytten alternativet för digital distribution över ett nätverk.

7 Ge projektet ett namn som användaren känner igen när användarens Setup Wizard körs.

8 Välj "Ny grupp" under startmenyskärmen. Detta är slutligen den del där du skapar ett nytt program grupp. Skriv in namnet på programgruppen. Detta är vad som kommer att visas på Start-menyn för användaren. Kontrollera "Privat" om du vill bara den användare som installerade ditt paket för att kunna se denna grupp eller "Common" om någon kan se det. Tryck på "OK" för att skapa den nya programgruppen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com