Nycklar till effektiv sociala medier

July 13

Nycklar till effektiv sociala medier


Sociala medier som Facebook och Twitter erbjuder kraftfulla plattformar för att expandera och hålla kontakt med din webbplats läsare eller kundbas. Kräver dock tid och ansträngning effektiv sociala medier marknadsföring; om du helt enkelt använda en automatisk plug-in till kors efter artiklar från din blogg till Facebook, kanske du upptäcker att din PR-insatser orsaka mer skada än nytta. Ge människor skäl att följa dig på sociala medier, och du kommer att få ovärderliga word-of-mouth reklam i gengäld.

Interagera med Anhängare

En av anledningarna människor följer dig på sociala medier är att de vill interagera med dig. Ta dig tid att interagera med dina anhängare; svara på frågor och lyssna till förslag. Din sociala medier anhängare är dina mest hängivna kunder eller läsare, och deras bidrag bör övervägas mycket viktigt.

Erbjuder exklusiva förmåner

Ett av de snabbaste sätten att få efterföljare till din sociala medier konto är att erbjuda exklusiva fördelar som inte kan erhållas på annat sätt. Till exempel kan ett företag erbjuda en kupong för "böjelse" en Facebook-sida tillsammans med tillgång till exklusiva vecko erbjudanden för återstående en efterföljare. Om du är en bloggare, efter enstaka artiklar bara på dina sociala medier konto snarare än på din webbplats.

Undvika Crossposting

En social medietjänst bör inte användas uteslutande för sprängning de senaste artiklarna och annat innehåll som du lägger till din webbplats. Om en läsare tar sig tid att följa dig på en social medietjänst, hon förmodligen redan besöker din webbplats regelbundet och inte vill läsa samma artikel två gånger varje gång du lägger till nytt innehåll. Cross-skicka din nya innehåll leder till sociala medier anhängare som ignorerar dina uppdateringar eller sluta följa.

Post värdefulla innehåll

När du lägger upp nytt innehåll för sociala medier anhängare, bör den ha värde och bör i allmänhet hänför sig till ditt företags område eller ämne som du skriver om på din webbplats eller blogg. Till exempel, om du har ett företag som säljer hårdvara, du kan med jämna mellanrum lägga dator tips eller felsökningsinformation på sociala medier konto eller diskutera kommande produkter. Om du brukar lägga orelaterade innehåll, förväntar sig att förlora anhängare. Till exempel kan en person som följer Twitter-konto för en produkt översyn blogg är förmodligen inte intresserad av dagliga inspirerande citat.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com