Hur man Backup Microsoft Works kalender

March 9

Hur man Backup Microsoft Works kalender


Du kan säkerhetskopiera informationen i din Microsoft Works kalender i olika format. Om du vill skapa en säkerhetskopia för att förhindra oavsiktlig radering av data, fungerar vCalendar-formatet bäst, eftersom du kan se säkerhetskopierade informationen i din Works ansökan. Säkerhetskopior som sparats i tabbavgränsat format är perfekt om du sannolikt kommer att använda ett kalkylprogram för att få tillgång till uppgifterna. Å andra sidan, om du säkerhetskopiera informationen som en HTML-fil, du kommer senare att kunna öppna din kalender som en webbsida i en webbläsare.

Instruktioner

1 Säkerhetskopiera dina data i vCalendar-format. Öppna Works kalender. Klicka på Arkiv, välj Exportera från menyn och välj vCalendar. I den nya pop-up fönster kommer du att bli ombedd att ange ett intervall; valde en tidsperiod som du vill säkerhetskopiera din kalender. I samma fönster, gå till "Inkludera" och välj utnämningarna som du vill inkludera i säkerhetskopian och klicka på "OK". I "Spara i" box ange var att spara data, och i "Filnamn" inlämnad ge ett namn till backup. Klicka nu på "Spara".

2 Spara data som en tabbavgränsad fil. Öppna Works kalender och klicka på "File". Välj "Export" och klicka på "Tabbavgränsad." I det nya fönstret anger tidsperioden som du vill säkerhetskopiera din kalender. I samma fönster hitta den del märkt Inkludera och välj utnämningarna du vill säkerhetskopiera. Klicka nu på "OK". I "Spara i" box ange en plats att spara data, och i "Filnamn" inlämnad ge ett namn till filen. När du är klar klickar du på "Spara".

3 Spara din kalender som en HTML-fil. Öppna Works kalender. Klicka på "File" välj "Export" i menyn och välj "HTML". I det nya fönstret ange ett datumintervall för att säkerhetskopiera. I samma fönster, går att inkludera och välja de möten du vill säkerhetskopiera och klicka sedan på "OK". I "Spara i" box ange var att spara data, och i "Filnamn" inlämnad ge ett namn till backup. Klicka på "Spara".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com