Hur du skapar anpassade Memo mallar i Microsoft Word 2003

March 4

Kontorsarbetare och distansarbetare har vant sig vid de många användbara funktioner som de förlitar sig på i ordbehandlingsprogram som Word 2003. Och för dem som inte har tid att utforma komplexa dokument, erbjuder detta program är enkla att använda guider som gör nästan vem som helst med ett enkelt sätt för att skapa sådana dokumentmallar i en ganska kort tid. Från professionella juridiska inlagor att arbeta PM, det är en skapelse guiden mall för nästan alla typer av dokument som man kan använda i Word.

Instruktioner

1 Öppna guiden memo mall skapande. Klicka på "File" fliken på kommandofältet och välj "Nytt". I fönstret som öppnas åt höger, välj "på min dator." Klicka på "Memos" -fliken och klicka sedan på ikonen "Memo Wizard" . När memo guiden öppnas, klicka på "Nästa" för att fortsätta.

2 Välj stil. Välj från de tre tillgängliga stilar genom att klicka på motsvarande radiella knappen. När du är klar klickar du på "Nästa".

3 Märka titeln. Klicka på radiella knappen "Ja Använd denna avdelning" och ange önskad titel texten i "Title" fältet. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

4 Ange i rubriken fält. Markera kryssrutorna för de fält som du vill ska ingå i PM: et, t.ex. datum, och anger sedan önskad text i textdelen av dessa områden. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

5 Välj mottagare. Ange mottagarnas e-post i "Mottagare" fält och kopian e-post i "CC" fält. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

6 Ange i slutfält. Markera kryssrutorna för de sista fält som du vill ska ingå i PM och ange önskad text i sina respektive fält. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

7 Skapa sidhuvud och sidfot. Markera rutorna i sidhuvud och sidfot textfält som du vill ska ingå i varje fält. Klicka på "Next" när du är klar.

8 Skapa mallen. Klicka på "Kom" för att skapa ditt nya memo mall.

9 Spara nytt memo mall. Klicka på "File" och sedan på "Spara som" och ange önskat filnamn. Bläddra till den plats du vill spara filen i. Klicka på "Spara" för att spara den nya mallen.

Tips

  • Denna funktion är bra för att göra skräddarsydda memo mallar som du ofta kan använda.
  • Se till att spara memo som en ny fil, så att du inte skriver över den befintliga memo mall.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com