Extrahera DMG filer

February 16

Extrahera DMG filer


DMG-filen är standardbildfilen som används av Macintosh operativsystem, som ersätter IMG bildfil. Vanligast är DMG-filen används för att leverera applikationer. DMG är uteslutande en Mac OS X-fil. Enligt FILExt.com "på en Windows-dator är det troligt att du har en Macintosh-fil och du kommer inte att kunna använda det som finns i den." Extrahera filen i DMG är ganska enkel, eftersom DMG monteras precis som en riktig skiva.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på DMG-filen. Detta kommer att öppna filen med DiskImageMounter verktyget. En dialogruta visas, kontrollera filen och montera den. När monterad DMG kommer att visas i sidofältet i Finder under "Enheter" header tillsammans med hårddisken.

2 Öppna ett Finder-fönster (klicka på "Finder" -ikonen i dockan). Markera den monterade bildfilen i Finder sidofält. En lista över filer i DMG visas i huvud Finder fönsterrutan.

3 Dra de filer du vill extrahera till önskad destination på din dator. Om det är ett program drar filerna till mappen "Program". Beroende på storleken på filerna, det gör ta en minut att helt extrahera filerna och kopiera dem till din hårddisk.

4 Demontera DMG efter att du har extraherat alla önskade filer genom att klicka på den lilla "Mata" bredvid den monterade avbildningen i Finder sidomeny. Dessutom kan du högerklicka (Ctrl-klicka) den monterade DMG-ikonen på skrivbordet och välj "Mata ut."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com