Hur vill kolla Sökord densitet Offline

February 18

Hur vill kolla Sökord densitet Offline


Sökmotoroptimering (SEO) använder sökord densitet som en av metoderna för att beräkna en webbsida rang. Experter citerar ofta den ideala sökord densitet som 2-5 procent. Mer än så kan orsaka sökmotorer för att minska din sökning ranking för "sökord stoppningsändamål." Att känna till sökord densitet på en online-artikel kan du lägga till eller ta bort nyckelord för att nå den idealiska nivån. Beräkning offline sökord densitet kräver endast grundläggande matematiska kunskaper.

Instruktioner

1 Skriv din artikel med hjälp av ord eller en fras en gång eller två gånger ungefär var 100 ord. Använd fraser exakt för korrekt erkännande; skiljetecken påverkar inte frasen. Till exempel är "sökord densitet" samma som "sökord, densitet", men inte på samma sätt som "sökord densitet" för SEO ändamål.

2 Tryck på "Ctrl" och "F" för att öppna "Sök och ersätt" verktyg. Skriv in ditt sökord eller fras i "Sök" textrutan, klicka på "Läsa Markera" -knappen och sedan "Markera alla". Detta visar hur många gånger sökordet visas i din text.

3 Titta på statusfältet på botten av Word eller öppna ordet räkna verktyg för att hitta den totala ord i artikeln. Man kunde också räkna orden manuellt, men denna metod är inte effektivt för långa artiklar.

4 Figur sökord densitet för din artikel genom att beräkna sökord räkna multiplicerat med 100, sedan dividera med din totala antalet ord. Detta är den exakta procentsatsen som ditt sökord förekommer i texten.

Tips

  • Använd dina sökord på ett naturligt, konversera sätt att minska risken att bli taggade som spam.
  • Online sökord densitet verktyg gör denna beräkning för dig.
  • Uteslut pluralformer eller någon version av sökord som inte är en exakt matchning till ditt sökord eller din beräkning blir felaktig. I Word, görs detta genom att klicka på knappen "Mer" och kontrollera "Hitta hela ord" låda.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com