Hur återställa raderade bilder på en Mac-dator

February 12

Hur återställa raderade bilder på en Mac-dator


Om du har raderat bilder på din Mac, antingen av misstag eller avsiktligt, kan du förmodligen hitta dem i en av två platser. Din Mac kommer att sätta raderade filer i papperskorgen om du har tagit bort dem från skrivbordet eller någon annan mapp. Å andra sidan, om du har raderat bilder medan i iPhoto, Mac & # 039; s fotoprogram, det finns en separat papperskorgen i det programmet. Du måste titta på båda ställena. Om du redan har tömt antingen mappen systemet papperskorgen eller papperskorgen iPhoto, kanske du inte kunna återställa raderade bilder.

Instruktioner

1 Öppna iPhoto på din Mac.

2 Klicka på "Trash" mapp i det vänstra sidofältet.

3 Sök efter dina raderade bilder. Om du hittar dem, dra dem till "Bilder" ikonen under "Library" på väg att lägga dem tillbaka till iPhoto-biblioteket. Om bilderna inte är där, stänga iPhoto.

4 Klicka på "Trash" -ikonen på skrivbordet. Det är på kajkanten. Detta kommer att öppna en mapp som visar objekt i papperskorgen.

5 På den övre vänstra sidan av fönstret, klicka på ikonen med fyra små rutor. Detta kommer att visa miniatyrbilder av innehållet i papperskorgen, och göra det lättare att hitta dina bilder.

6 Sök papperskorgen fönster för dina bilder. Om du hittar dem, dra dem till skrivbordet för att återställa dem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com