Idéer om cybermobbning

April 4

Idéer om cybermobbning


Cybermobbning innebär användning av elektroniska medier källor, såsom sociala medier, personliga hemsidor eller kommunikationsplatser - exempelvis forum eller chatt miljöer - att genera, trakassera, förödmjuka, hotar eller förnedrar andra individer. Du kan lära dig hur du skyddar dig från cybermobbare genom att svara med den medföljande teknik för moderering, kontakta de ansvariga och hålla mobbare från att komma åt din personliga information.

Forskning Venue

Varje webbplats där cybermobbning kan uppstå finns under en särskild administratör som har befogenhet att tillåta, förbjuda eller moderera miljö där cybermobbning finns. Varje plats är också annorlunda i sitt svar på cyberbulling, från hands-off strategi för aggressiva administratör som agerar ständigt begränsa cybermobbning. Studera reglerna för varje webbplats du tänker använda regelbundet och undvika platser som tar en avslappnad ställning mot cybermobbning. Håll också kontaktinformationen för administratörer hands bör du upplever mobbning på dessa webbplatser.

webbplatsresurser

Varje typ av webbplats ger inbäddade metoder för att förhindra cybermobbning, men det är ditt ansvar att veta hur man använder dessa resurser på ett effektivt sätt. Moderation på forum sker proaktivt, men forum ger också användarna möjlighet att flagga särskilda tjänster för omedelbar moderator översyn. Chatt miljöer är mindre strukturerade och ge de enklaste metoderna för cybermobbare att interagera med sina offer. Även i chatt miljöer, ignorera funktioner byggs i som tillåter användare att välja vissa användare och eliminera deras tillgång till din skärm.

personliga hemsidor

Nätmobbning på personliga hemsidor omfattar individer skicka olagliga eller förändrade fotografier av personer de känner från skolan eller tidigare vänner som de vill genera. Den personliga karaktär av dessa webbplatser gör denna form av nätmobbning farligare och svårare att stoppa. Du kan kontakta webbhotell administratören och be att assaulting hemsida utredas för sina handlingar. Webhosts kommer att reagera snabbt, oftast inom några dagar, särskilt om offret är en underårig och de har befogenhet att stänga den felande webbplats.

Information Tillgång

Den proaktiva begränsning av din personliga information på Internet är ett viktigt steg för att skydda dig från en upptrappning av mobbning. Lämna aldrig ut ditt telefonnummer, adress eller personliga identifieringsinformation till någon på nätet. På så sätt, när översittare begränsas av webbplatsens administratörer, de kommer inte att kunna kontakta dig personligen. Ge aldrig en översittare tillgång till din personliga liv.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com