Så här importerar Outlook-kalendern i Mac Mail

March 31

Du kan exportera kalendern som du använder med Microsoft Outlook ansökan som en iCal-fil så att den kan användas med Mac Mail program på en Macintosh-dator. Mac Mail är ett e-postprogram som kan synkroniseras med andra e-postkonton du har på nätet och du kan också få tillgång till iCalendar via e-post. Du bör också se till att din Mac Mail är inställd med ett Gmail-konto genom att ange din Gmail-information när du öppnar Mac Mail programmet för första gången.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook ansökan och klicka sedan på "Kalender" alternativet. Klicka på "File" alternativet från huvudmenyn och klicka sedan på "Spara som" alternativ.

2 Ange ett namn för namn för den exporterade iCal-filen i "File name". Klicka på "OK" och klicka sedan på "Spara" knappen och kalendern sparas på datorn som en iCal-fil.

3 Gå till Gmail webbplats (se avsnittet "Resurser" i den här artikeln). Ange ditt användarnamn och lösenord, och klicka sedan på "Logga in" -knappen.

4 Klicka på "Kalender" alternativet från huvudmenyn. Klicka på "Inställningar" och klicka sedan på "Kalenderinställningar" alternativet.

5 Klicka på "Kalendrar" -fliken och klicka sedan på "Importera kalender" alternativet. Klicka på knappen "Välj fil" och välj sedan iCal fil du skapat. Klicka på "Öppna" -knappen.

6 Klicka på knappen "Importera" och kalendern kommer att importeras till ditt Gmail-konto.

7 Klicka på "Mail" -ikonen från instrumentbrädan i din dator och klicka sedan på "iCal" alternativet. Din importerade Outlook-kalendern kan visas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com