Hur man sätter formulärfält på webbsidor

September 14

Hur man sätter formulärfält på webbsidor


HTML formulärfält används på webbsidor för att samla in information från kryssrutor, rullgardinsmenyer, textinmatningsfält och mer. Genom att använda ett formulärfält på din hemsida, kommer du att ta det första steget mot att kunna samla in och manipulera data som matats in av besökarna. Du kan infoga en grundläggande formulärfält på din webbsida helt enkelt, men när du gör det, kanske du vill ta dig tid att lära sig hur man skapar och arbetar med mer komplexa formulärfält.

Instruktioner

1 Öppna HTML-dokument som du vill lägga in ett formulärfält i. Om du använder ett GUI (grafiskt användargränssnitt) HTML-redigerare, kommer du vill kunna se HTML-koden på sidan, så växla till det läget om det behövs. Du kan också använda en textredigerare för att visa HTML-filen, till exempel Anteckningar.

2 Ange "<form>" tag i ditt HTML-dokument, eftersom det indikerar början av formulärfält. (För att ange denna tagg, helt enkelt skriva in det i dokumentet.)

3 Skapa en enda ingångstextinmatning form med en etikett "Ange ditt namn här" genom att skriva in följande text i HTML-dokumentet, efter "<form>" tag "Ange ditt namn här <input type =" text "namn = 'Form1' /> ".

4 Sätt in "</ form>" tag i HTML-dokumentet i slutet av formuläret, efter "/>" i singel-post textinmatningsformulärfält. Den här taggen anger att formen är klar. Du kommer att ha framgångsrikt infört en grundläggande formulärfält i din webbsida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com