Fönster Styles för Home

October 15

Fönster Styles för Home


Windows är ett arkitektoniskt inslag som bringa ljus, luft och visuella intryck till ett hem. Oavsett om du bygger ett nytt hem eller remodeling ett befintligt, kan du välja en mängd olika fönster stilar för att komplettera någon typ av hem. Förutom överväger de många tillgängliga stilar, kan husägare också välja många materialalternativ, glasyr eller färgton alternativ och energieffektivitet alternativ.

Single Hung

Enstaka hängda fönster är den traditionella, klassiska stil fönster. Endast den nedre fönsterbågen öppnas uppåt. För enstaka hängda tilt modeller, öppnar det nedre fönstret inåt för enkel rengöring. Enstaka hängda fönster är ett bra val för områden där du inte vill att Windows ska öppna utåt, såsom uteplatser, verandor och gångbanor. De finns i modeller med eller utan ljus (rutan avdelare) för att passa stilen i ditt hem. Prova att kombinera detta stil med bild eller välvda fönster för ökad visuella intryck.

Double Hung

Den dubbla hängda är ett utmärkt val för en traditionell stil fönster. De övre och nedre fönsterbågar flytta upp och ner, och när de är öppna, de tillåter för massor av ventilation. Denna stil är stor i områden som verandor och gångvägar, där man inte vill ha en fönster öppna utåt. Dubbel hängda fönster kommer med eller utan ljus. De flesta dubbla hängde fönsterbågar kan lutas i för enkel rengöring av det yttre glaset. De fungerar bra i kombination med panoramafönster och välvda fönster för mer dramatisk arkitektoniska styling.

horisontell Sliding

Den horisontella skjutfönster är ett populärt val för modern och samtida stil hem. Denna modell är tillgänglig som en enda glidande eller dubbel skjutfönster. När de öppnas, de inte skjuter ut i yttre områden, och de är ett bra val under köksbänken eller sänkor för enkel öppning. Glidpartiet horisontella reglagen lyfter oftast lätt ut på banan för rengöring.

PERSPEKTIVFÖNSTER

Bilden fönster är ett utmärkt val när ventilationen inte är viktigt och du vill fånga en särskild vy. Varje hem stil är en kandidat för denna typ av fönster, som ger den maximala mängden ljus. Om ventilationen är önskvärt, bara lägga till några operativa fönster på båda sidor.

Casement

Casement fönster fungera på gångjärn och öppna utåt med hjälp av en vev. Vissa modeller kräver helt enkelt den åkande för att trycka ut på fönstret. Detta fönster ger maximal ventilation eftersom hela fönstret öppnas. Det är populärt att beställa dessa fönster med en blind inklämd mellan de två glasrutorna.

Bay Windows

Burspråk bestå av minst tre fönster som i en konkav form. Burspråk skapar en känsla av mer utrymme i rummet eftersom de sträcker sig utanför. De öppnar också utanför för att fler dimensioner, och de är en eftertraktad arkitektoniska detaljer i hemmen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com