Hur man har många webbadresser för din MySpace layout

January 23

Hur man har många webbadresser för din MySpace layout


Att ha flera webbadresser för en MySpace-sida är möjligt genom URL omdirigering och URL vidarebefordran. URL omdirigering är en tjänst som alla domän servrar ger. Hellre än att ha webbadressen ansluta till en webbplats, vidarebefordrar den URL till MySpace-sida. Domännamn kostar i allmänhet mindre än $ 10 för att registrera. Användaren kan registrera och omdirigera så många webbadresser som hon vill hennes MySpace-sida.

Instruktioner

1 Registrera alla webbadresser som omdirigerar till MySpace-sida. Det finns hundratals domänregistrering tjänsteleverantörer, och priset bör vara den viktigaste faktorn när man överväger en leverantör. För en lista över domänregistreringstjänster se referenser.

2 Konfigurera domänerna. När domänerna har registrerats med hjälp av Registra administrativa panel alternativ för att konfigurera domäner. Varje registrar måste dessa funktioner. Ställ domänen att vidarebefordra eller omdirigera till webbadressen till MySpace-sida. Det ska vara så enkelt som att klicka på framåt alternativ och ange webbadressen till MySpace-sida.

3 Vänta för att ändringarna ska registrera. Detta bör ta mindre än en halvtimme. Besök domäner som vidarebefordras för att testa och se om de förändringar som ägde rum. När domänen in det bör omedelbart omdirigera till MySpace-sida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com