Hur att extrahera ljud från en Surround DVD

January 25

Surround-DVD-skivor, även känd som AC3 ljud, kräver en DVD konverteringsprogram som stöder AC3-ljud extraktion. Lyckligtvis finns det flera program att välja mellan som kommer att isolera och konvertera dessa ljudfiler, inklusive DVD Audio Extractor, iOrgSoft DVD till Audio Converter och Free DVD Audio Ripper. Användare kan välja mellan ett antal ljudformat att konvertera till, inklusive AC3, MP3, WMA och WAV-filer.

Instruktioner

DVD Audio Extractor

1 Öppna webbläsaren och besök hemsidan för DVD Audio Extractor (se Resurser). Klicka på "Hämta" -knappen för en gratis testversion, eller klicka på "Köp nu" för att köpa den fulla programvara. Dubbelklicka på ".exe" installationsfilen när nedladdningen är klar att gå igenom installationen. Samtycker till programmets användarvillkor och starta DVD Audio Extractor.

2 Sätt din surroundljud DVD-skiva i skivenheten.

3 Klicka på "Öppna DVD" -knappen i det övre vänstra hörnet av DVD Audio Extractor huvudskärm. Leta upp din DVD i pop-up sökfönstret. Dubbelklicka på ikonen för att ladda dess innehåll.

4 Plats markeringar bredvid de önskade "Titlar" som last i DVD Audio Extractor huvudskärmen. (Den längsta titel är vanligtvis långfilmen).

5 Klicka på knappen "Profil" rullgardinsmenyn längst ned på sidan och välj ljudformat du vill konvertera till.

6 Tryck på "Bläddra ..." knappen under menyn "profil" och välj en spara plats för dina konverterade ljudfiler. Klicka på "OK" för att återgå till huvudskärmen.

Klicka på "Konvertera" för att börja utvinna DVD ljud till den angivna platsen på hårddisken.

iOrgSoft DVD Audio Converter

7 Besök iOrgSoft DVD Audio Converter nerladdningssida (se Resurser) och klicka på "Download" -knappen i mitten av skärmen. Vänta på din gratis testversion att ladda ner. Kör installationsfilen för att initiera programmets inställningar. Följ anvisningarna på skärmen, är överens om att villkoren för användning, och starta iOrgSoft DVD Audio Converter. Sätt den önskade DVD i datorns DVD-enhet.

8 Klicka på knappen "+ Lägg till" på vänster sida av skärmen för att öppna en sökskärmen. Markera din DVD ikon och klicka på "Öppna".

9 Tryck på "Profil" rullgardinsmenyn och välj en utgångs ljudformat.

10 Klicka på menyn "Output" längst ned på skärmen för att välja en mapp på hårddisken för att spara ljudfiler till.

11 Tryck på "Start" -knappen för att börja konverteringen.

Free DVD Audio Ripper

12 Öppna webbläsaren. Navigera till Free DVD Audio Ripper startskärm (se Resurser) och klicka på "Hämta" -knappen. När nedladdningen är klar, dubbelklicka på ".exe" program installationsfilen för att köra genom installationen. Acceptera Free DVD Audio Ripper s licensvillkor och starta programmet. Sätt din surroundljud DVD i skivenheten på datorn.

13 Klicka på "Öppna DVD" -knappen och direkt Free DVD Audio Ripper till DVD-enheten. Tryck på "Öppna".

14 Välj de önskade DVD-titlar från programmets huvudfönster (den längsta titel är vanligtvis långfilmen).

15 Välj en utgående ljudformat från "Profil" -menyn i mitten av skärmen.

16 Tryck på "Bläddra" -knappen för att ändra produktionen mappen, om det behövs, där filerna sparas.

Klicka på "Rip" -knappen för att börja rippa din DVD surroundljud.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com