Hur man använder Evernote för doktorsexamen

June 14

Hur man använder Evernote för doktorsexamen


Evernote kan ett värdefullt verktyg för en doktorand i en Ph.D. program; det hjälper till att hålla många dokument och anteckningar som behövs för forskning och klassrumsarbete organiseras. En student som använder ett program som Evernote kommer att kunna behålla sina uppgifter på ett ställe. Evernote är en molnbaserad tjänst som synkroniserar konton mellan datorer och bärbara enheter. Det kan hålla dokument, anteckningar och bilder för framtida åtkomst från vilken dator som helst.

Instruktioner

1 Anteckna när du läser böcker, artiklar, nyheter eller efter ett samtal. Om du är borta från datorn, skriva anteckningar i en dagbok sedan skriva in dem i Evernote. Alternativt kan du använda Evernote hand-erkännande programvara för att skanna dina anteckningar, konvertera dem till text och ladda upp till ditt konto. Detta gör att du kan samla in och lagra dina tankar på ett ställe.

2 Spara dokument såsom artiklar, nyhetsklipp, viktiga webbplatser och online-innehåll. Du kan spara Word, Excel, PowerPoint och PDF-dokument i Evernote.

3 Spela bilder i Evernote. Om en komplicerad diagram ritas på en whiteboard eller annan typ av display, ta ett foto av det och spara det i Evernote.

4 Diktera dina tankar, idéer eller samtal om du har en smart mobiltelefon. Evernote har appar för iPhone, iPad, iPod touch, Windows Phone 7, BlackBerry och Palm Pre / Palm Pixi som låter dig spela in och ladda upp till ditt konto. Detta är bra för akademiker som inte har en bärbar dator med dem hela tiden eller är särskilt scatterbrained.

5 Tagga dina anteckningar och uppladdningar. Detta kan vara en av de viktigaste resurserna Evernote har. Märkning tillåter Ph.D. eleven att hålla en stor mängd i data i en plats och ändå hålla dem lätt kategoriseras och separat. Till exempel kan du skapa taggar för "nyhetsartiklar", "akademiska artiklar" och "anteckningar".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com