Hur man kan blockera webbplatser i Windows XP

March 24

Blockera webbplatser är enkelt och kan göras på några minuter. Blockerade webbplatser kan inte nås av vem som helst på datorn tills de tas bort från "host" filer. Värd filer är vad de flesta operativsystem använder för att associera värdnamn med IP-adresser. Datorer har en "localhost" adress (127.0.0.1) som den använder för att referera till sig själv. Alla värdfiler (dvs., Blockerade webbplatser) i samband med den adressen kommer inte att fungera korrekt som ansökningarna skickas tillbaka till datorn och inte Internet.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" i aktivitetsfältet. Klicka på "Sök". Under "Vad vill du söka efter?" text, klicka på "Filer och mappar."

2 Ange "C: \ Windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts" (utan citattecken). Klicka på "Sök".

3 Högerklicka på filen när den befinner sig. Välj "Egenskaper". Om markerad, avmarkerar rutan "Skrivskyddad".

4 Dubbelklicka på "C: \ Windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts" och välj "Anteckningar" (eller valfri textredigerare) som program för att öppna den.

5 Leta upp 127.0.0.1 localhost inträde. Blockera webbplatser du vill blocke genom att lägga till webbadressen till webbplatsen för att vid sidan av 127.0.0.1 localhost inträde. Blockerade webbplatser ska se ut "127.0.0.1 localhost www.yahoo.com" (utan citattecken). Det finns ingen gräns för hur många webbplatser som du kan lägga till.

6 Klicka på "File" och välj "Spara". Starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com