Hur man slår ihop två dokument i Paperport

March 24

Kombinera två dokument i en Paperport-skrivbordet kan vara till hjälp för ett antal skäl. Till exempel, skicka ett e-postbilaga i stället för två minskar risken att du glömmer att ta en av filerna - du behöver inte försöka komma ihåg vilken du lämnade ut. Dessutom sammanslagning av två oberoende men relaterade filer hjälper till att hålla dem mer organiserade och tillgängliga. Medan sammanslagning dokument i Paperport tar ett par extra minuter från början, kommer du att spara mer än så i din sökning och hämtning insatser senare.

Instruktioner

1 Öppna Paperport-skrivbordet och vänsterklicka det första dokumentet du vill sammanfoga.

2 Leta reda på andra dokument. Tryck på "Ctrl" tangenten medan du vänsterklickar på dokumentet.

3 Välj "Item" från verktygsmenyn. Därefter väljer "Kombinera objekt" och klicka på "Into PDF Stack."

4 Byt namn på filen genom att klicka en gång på texten under den och skriv sedan rätt över den. (Obs: Standardtexten visar datum för sammanslagningen.)

Tips

  • Du kan också dra och släppa ett objekt på den andra i ett enkelt steg, även om du släpper den första filen av misstag, kommer du att förlora den tid du ville spara. Plus, om du missar, och släppa dokument på ett annat objekt på skrivbordet, måste du spendera mer tid att ta bort det och placera det där det ska vara.
  • Om du inte har program för de dokument du vill slå samman installerad på din dator, ditt försök att kombinera dem kommer att misslyckas om du inte har en programvara läsare. Alternativt kan du försöka att konvertera dokument till ett annat format såsom bitmap bilder i Paperport innan sammanslagning dem tillsammans.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com