Hur man lägger maskinskrivna sidor i ett Word-dokument

March 19

Det finns tillfällen när du vill infoga redan skrivit sidor i datorn och öppna dem i Microsoft Word för att formatera eller redigering. Att sätta dessa sidor i ett Word-dokument är möjligt när du använder Optical Character Recognition programvara. Denna programvara analyserar text och typ och omvandlar den till teckensnitt som används i Microsoft Word eller andra textdokument, så att du kan redigera, lägga till eller ändra text som behövd.

Instruktioner

1 Kontrollera om din skanner har OCR-program installerat med standard programvara. Ladda ner och installera ett OCR-program, om skannern inte kommer förpackad med denna typ av programvara.

2 Placera skrivit sida du vill placera i Word nedåt på skannern. Hit skanna och vänta tills processen är färdig. Spara det skannade dokumentet som vanligt.

3 Gå till menyn "Start" och välj "Program". Lokalisera "Tillbehör" och "Paint". Klicka två gånger på Microsoft Paint för att öppna den. Klicka på "File", "Open" och välj den skannade bilden du sparade. Åter spara den skannade bilden som en "TIFF" genom att klicka på "File" och "Spara som". Namnge filen och välj ".TIFF" alternativet rullgardinsmenyn under "Filnamn".

4 Öppna upp OCR-programmet och välj "Källfil" som ".TIFF" dokument du sparade. Du kommer att se den skannade bilden i programmet fönster OCR. Använd pilen för att hitta dokumentet.

5 Välj "Target" som ett Word-dokument. Observera att vissa OCR-program använder en "Skicka text till Word" som finns under "Arkiv" -menyn i stället för en "Target Source" alternativ. Vänta på "TIFF" dokument att konvertera till Word. Processen bör ta några minuter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com