Hur man installerar en nätverkskamera

June 23

Hur man installerar en nätverkskamera


Webbkameror har blivit ett användbart verktyg för familjer, särskilt med yngre barn, husdjur eller äldre medlemmar som behöver titta över. En nätverkskamera kan du checka in på dina familjemedlemmar snabbt och effektivt. Även villaägare som bara vill ha en känsla av trygghet kan snabbt och enkelt installera ett nätverk av kameror i deras hem för att vaka över sin familj och sina tillhörigheter. Allt som krävs är några program och en liten tid, och du har din kamera nätverk och redo att gå.

Instruktioner

1 Rita ut där du vill installera webbkameror. Det måste antingen vara i närheten av en strömkälla, eller du kommer att behöva installera en kraftkälla för webbkameror att arbeta med. För trådbundna kameror, kommer du också att behöva installera kabeln för dem att sända till din dator. Det bästa stället att vara diskret och sannolikt inte kommer att flyttas. Försök att placera kameror bakom krimskrams, upp i en skugg hörn av taket, eller bara placera den på manteln.

2 Ställ in datorn i en out-of-the-way plats i ditt hus med makt och tillgång till Internet, såsom källare eller en oanvänd garderob. Anslut alla dina kameror i routern och sedan ansluta routern till datorn. Detta gör det möjligt för datorn att få tillgång till kameror och datorn för att ansluta till Internet. Installera programvaran som kom med webbkameror och ställa upp för onlineåtkomst via tillverkarens webbplats.

3 Testa dina webbkameror genom att titta på dem en i taget. Det är osannolikt att du kommer att behöva full motion video, som tar upp en hel del bandbredd. Konfigurera webbkameror för att uppdatera bara om vad de "ser" förändringar. Detta kommer att likna en serie diabilder i stället för video, men det kommer att berätta vad du behöver veta för att övervaka och se till att ditt nätverk är inte under press. Gå till en annan dator, logga in på webbplatsen och testa varje kamera samt att se till att fjärrförbindelse fungerar.

Tips

  • Trådlösa webbkameror kommer fortfarande behöver ström, men behöver inte en Internet-anslutning, i stället ansluta till datorns trådlösa kort.
  • Någon som bor i ditt hem bör få fullständig information om de kameror som du installerar. Annars kan du bryta mot lagen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com