Hur man installerar en Terminal Services Client på Vista Home

August 22

Hur man installerar en Terminal Services Client på Vista Home


Windows Terminal Services Client-mer känd som fjärrskrivbordsklienten mottagna flera stora uppdateringar med lanseringen av Windows 7. Dessa uppdateringar innefattar förbättrad användarautentisering och en statusikon i systemfältet. För att ta emot dessa uppdateringar i Windows Vista, är det nödvändigt att ladda ner version 7.0 av klient Terminal Services (eller Remote Desktop Client). Hämta den här uppdateringen för Windows Vista att dra nytta av de förbättrade funktionerna som Windows 7-användare redan har.

Instruktioner

1 Bläddra till nedladdningssidan för version 7.0 av Anslutning till fjärrskrivbord klient via länken i avsnittet "Resurser" i den här artikeln.

2 Klicka på "Download" -knappen, och spara filen på skrivbordet.

3 Dubbelklicka på "Windows6.0-KB969084-x86.exe" för att installera uppdateringen.

4 Klicka på "Next" genom instruktionerna för att installera uppdateringen, sedan starta om datorn. Terminal Services Client har uppdaterats till version 7.0.

Tips

  • Windows Vista innehåller en tidigare version av Terminal Services Client. Om du inte behöver de förbättrade funktionerna i version 7.0 av Terminal Services Client, hitta den på datorn genom att klicka på "Start" -knappen (Windows orb) och skriva "Remote Desktop" i sökrutan längst ned på Start-menyn . Klicka på "Anslutning till fjärrskrivbord" för att starta programmet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com